recapatare reputatie
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Sunteti de aceasi parere?
recapatare reputatie
Buna ziua,multa lume cred ca este interesata sa isi recapete reputatia pe forumul de suport al dumneavoastra.eu ma gandeam in felul urmator:
daca membrul posteaza urmatoarele 50 mesaje fara a primi 1 warn sa ii creasca reputatia
daca membrul posteaza urmatoarele 50 mesaje fara a primi 1 warn sa ii creasca reputatia
Re: recapatare reputatie
Despre ce reputatie vorbesti?
Vizitato- Vizitator
Cei care doresc sa ajute, o pot face si cu 2 warn-uri. Pana la urma sistemul de warn are si el rolul lui.
Votez NU.
Votez NU.
Nu credeti ca s-au creat astfel de sugestii zeci de ori, si de fiecare data au fost respinse? Eu zic, ca trebuie doar sa fiti rabdatori si sa va abtineti de la postari inutile, in acest sens, sa nu uitati ce scrie in regulament.
Coddy- Membru activ
Varsta : 74
Localizare : ...
Data înscrierii : 07/01/2012
Mulțumiri : 0
Buna seara,
A mai fost propusa aceasta sugestie si aici. Consider ca daca s-ar citi regulamentul cu atentie inainte de a se posta pe forum ar fi inutila o astfel de sugestie. Ba mai mult, acordam deja destule sanse utilizatorilor: warn abia la 3 mustrari de acelasi tip, posibilitatea unui al doilea cont etc. Cu putina vointa s-ar putea ajunge la performanta de a nu avea niciun warn.
Ganditi-va ca daca ar exista si posibilitatea eliminarii warn-urilor primite tot s-ar impune conditii precum neincalcarea regulamentului in ultimele X luni, deci tot despre acelasi lucru ar fi vorba si tot in punctul in care trebuie sa cititi regulamentul am ajunge.
Acestea fiind spuse cred ca am motivat destul de clar decizia de a nu accepta, cel putin pentru moment, aceasta sugestie.
Arhivat.
A mai fost propusa aceasta sugestie si aici. Consider ca daca s-ar citi regulamentul cu atentie inainte de a se posta pe forum ar fi inutila o astfel de sugestie. Ba mai mult, acordam deja destule sanse utilizatorilor: warn abia la 3 mustrari de acelasi tip, posibilitatea unui al doilea cont etc. Cu putina vointa s-ar putea ajunge la performanta de a nu avea niciun warn.
Ganditi-va ca daca ar exista si posibilitatea eliminarii warn-urilor primite tot s-ar impune conditii precum neincalcarea regulamentului in ultimele X luni, deci tot despre acelasi lucru ar fi vorba si tot in punctul in care trebuie sa cititi regulamentul am ajunge.
Acestea fiind spuse cred ca am motivat destul de clar decizia de a nu accepta, cel putin pentru moment, aceasta sugestie.
Arhivat.
S-a introdus de ceva timp posibilitatea de a solicita stergerea warnurilor, in conditiile descrise in acest topic:
https://help.forumgratuit.ro/t35951-eliminarea-warn-urilor
Sugestie acceptata.
https://help.forumgratuit.ro/t35951-eliminarea-warn-urilor
Sugestie acceptata.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum