Eliminare warn la persoanele care merita acest lucru
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 1 din 3 • Distribuiţi
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Sunteti deacord?
Eliminare warn la persoanele care merita acest lucru
Propunerea mea anterioara pe aceias tema a fost respinsa deoarece ar fi crescut numarul persoanelor care fac spam.
Persoanele care vor beneficia de eliminarea warnului vor fi definite de staff si nu de membrul mustrat.
Criterii pentru a obtine o adoua sansa:
- Sa nu fi acumulat nici o mustrare timp de 2-3 luni;
- Sa utilizeze un limbaj corect din punct de vedere gramatical;
- Sa informeze administratorii forumului cu privire la forumurile care plagiaza acest forum de suport sau altele deja existente.
Cu aceasta propunere membri fideli forumului de suport vor beneficia de scoaterea warnului. Mesajele acumulate pana in prezent nu se vor lua in considerare.
Persoanele care vor beneficia de eliminarea warnului vor fi definite de staff si nu de membrul mustrat.
Criterii pentru a obtine o adoua sansa:
- Sa nu fi acumulat nici o mustrare timp de 2-3 luni;
- Sa utilizeze un limbaj corect din punct de vedere gramatical;
- Sa informeze administratorii forumului cu privire la forumurile care plagiaza acest forum de suport sau altele deja existente.
Cu aceasta propunere membri fideli forumului de suport vor beneficia de scoaterea warnului. Mesajele acumulate pana in prezent nu se vor lua in considerare.
Vizitato- Vizitator
Re: Eliminare warn la persoanele care merita acest lucru
Votez Da, sunt de acord sa le dam membrilor fideli posibilitatea de a-si scoate warnul, doar daca acestia ajuta forumul de suport si respecta regulile
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Salut Mr.Sankez!
Aceasta propunerea pare de a fi (sa zic asa...) una corecta din unele puncte de vedere...
Sincer, votul meu este da pentru ca sunt sigur ca unii merita asta pentru ca isi petrec mult timp pe forum ajutand pe cineva si/sau beneficiind cuiva orice este util! Fiind si eu un aducator de idei pentru aceasta propunere (practic, propunerea e a noastra)
Aceasta propunerea pare de a fi (sa zic asa...) una corecta din unele puncte de vedere...
Sincer, votul meu este da pentru ca sunt sigur ca unii merita asta pentru ca isi petrec mult timp pe forum ajutand pe cineva si/sau beneficiind cuiva orice este util! Fiind si eu un aducator de idei pentru aceasta propunere (practic, propunerea e a noastra)
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Buna seara,
Este foarte buna aceasta ideie bravo Mr.Sankez!
Este foarte buna aceasta ideie bravo Mr.Sankez!
Ar mai fi ceva:
- Sa ajutam staff-ul cu cat mai multe lucruri importante.
Defapt, ar fi mai bine sa inlocuiesti asta cu:
- Sa ajutam staff-ul cu cat mai multe lucruri importante.
Defapt, ar fi mai bine sa inlocuiesti asta cu:
Ultima editare efectuata de catre Gassy in Sam Sept 10, 2011 9:28 am, editata de 1 ori
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Am votat DA!Mi-se pare o idee buna!
Votez da, si eu am warn, as vrea sa scap de el intrun fel daca se poate. Si pentru alti membri devotati ca gassy ca ma ajuta des. Si i multumes lui.
fuZioN- Membru Forumgratuit
Data înscrierii : 26/08/2011
Am votat si eu da...
Zack. a scris:Votez Da, sunt de acord sa le dam membrilor fideli posibilitatea de a-si scoate warnul, doar daca acestia ajuta forumul de suport si respecta regulile
BrightSide- Membru Forumgratuit
Varsta : 26
Data înscrierii : 02/10/2011
Votez da,imi place foarte mult aceasta idee!
iAngel- Membru Forumgratuit
Varsta : 34
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 13/07/2011
Mulțumiri : 1
Da chiar este o idee foarte buna deoarece asa daca dati warn in contiunu pierdeti oameni dar sa vedem si alte pareri .. asta a fost parerea mea
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Miscoararea conditiilor pentru eliminare warn
» Eliminare warn in functie de serviciile aduse forumului de suport
» Forum filme . Se merita ?
» Nu imi apar persoanele in CHAT
» Arata persoanele care ti-au dat "+" la postare
» Eliminare warn in functie de serviciile aduse forumului de suport
» Forum filme . Se merita ?
» Nu imi apar persoanele in CHAT
» Arata persoanele care ti-au dat "+" la postare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 1 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum