Referal Program(invitatii pe baza de link)
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Doriti adaugarea programului referal?
Referal Program(invitatii pe baza de link)
Rezumarea primului mesaj :
As dori sa sugerez adaugarea uni program referal ca si in aceasta imagine
Acest program consta in crearea unui link pentru fiecare user ,acest link permitandu-i sa invite alti useri ,referals sub numele lui ,adica atunci cand cineva apasa pe linkul unui user se va deschide pagina pentru register iar in acea pagina sa fie adaugat un box nou numi referal in acel bos sa apara direct numele persoanei a carui link a fost urmarit de exemplu htpp://exemplu.exemplu/register.....referalNoMusic daca cineva apasa acel link sa ii apara la referal numele meu adica NoMusic , aceasta optiune sa poata fi adaugata la puncte astfel incat ,cand cineva intra pe baza de referal persoana a carui link a fost urmarit sa primeasca un anumit numar(setat) de puncte.
Cred ca ati inteles mesajul, am explicat cat de bine am putut sa inteleaga si cei care nu prea le au cu scripts/HTML/CSS si restul limbajelor
As dori sa sugerez adaugarea uni program referal ca si in aceasta imagine
Acest program consta in crearea unui link pentru fiecare user ,acest link permitandu-i sa invite alti useri ,referals sub numele lui ,adica atunci cand cineva apasa pe linkul unui user se va deschide pagina pentru register iar in acea pagina sa fie adaugat un box nou numi referal in acel bos sa apara direct numele persoanei a carui link a fost urmarit de exemplu htpp://exemplu.exemplu/register.....referalNoMusic daca cineva apasa acel link sa ii apara la referal numele meu adica NoMusic , aceasta optiune sa poata fi adaugata la puncte astfel incat ,cand cineva intra pe baza de referal persoana a carui link a fost urmarit sa primeasca un anumit numar(setat) de puncte.
Cred ca ati inteles mesajul, am explicat cat de bine am putut sa inteleaga si cei care nu prea le au cu scripts/HTML/CSS si restul limbajelor
Re: Referal Program(invitatii pe baza de link)
Votez da, e o idee buna!
De data asta gasesc si eu o idee gandita, bravo.
Este o idee buna care ar fi foarte interesanta daca s-ar implementa.
Votez da.
Este o idee buna care ar fi foarte interesanta daca s-ar implementa.
Votez da.
Pagnel- Membru Forumgratuit
Localizare : Ramnicu Valcea
Data înscrierii : 08/11/2011
Mulțumiri : 0
va rog nu imi spuneti ca si aceasta trebuie sa creez un topic nou pe forumul englezesc :S
NoMusic a scris:va rog nu imi spuneti ca si aceasta trebuie sa creez un topic nou pe forumul englezesc :S
Nu neaparat. Daca se va considera ca sugestia este utila, ea va fi aplicata.
Vizitato- Vizitator
ok pentru cei care nu vor sa astepte pana ce se adauga aceasta optiune puteti face ceva 80% asemanator prin crearea unui profil personalizat in PA=> UTILIZATORI & GRUPURI=>Utilizatori=>Profiluri=>* = Campuri speciale si apasati pe + acum creati un profil de tip Camp Text dati numele Referal iar la descriptie EX: Completeaza daca ai fost invitat de un user de pe forum , daca nu lasati liber
Nu este necesar un icon,
Obligatoriu la inscriere? -->DA
Afisare--> Profil [daca doriti bagati si la mesaje]
Tip de afisaj : Text [daca ati selectat si mesaje puneti text + icon pentru a nu supraincarca profilul]
Afiseaza acest camp pentru utilizatorii care au cel putin statutul :
Membri
Separator : Partagraf
Continut de origine : Admin(exemplu) [aici puteti pune un nume pe care sa intre referal in cazul in care userul nu a fost invitat de cineva]
Lungime maxima : 20 caractere [sunt destule]
ATENTIE! nu uitati sa selectati
Cine poate modifica valoarea continutului? MODERATORI
Acum la fiecare user nou venit , uitativa la profil sa vedeti pe numele carui user a facut cont , si sa adaugati acelui user un punct la referal , sau un icon , aceasta necesita sa creati inca un profil personalizat
Nu este necesar un icon,
Obligatoriu la inscriere? -->DA
Afisare--> Profil [daca doriti bagati si la mesaje]
Tip de afisaj : Text [daca ati selectat si mesaje puneti text + icon pentru a nu supraincarca profilul]
Afiseaza acest camp pentru utilizatorii care au cel putin statutul :
Membri
Separator : Partagraf
Continut de origine : Admin(exemplu) [aici puteti pune un nume pe care sa intre referal in cazul in care userul nu a fost invitat de cineva]
Lungime maxima : 20 caractere [sunt destule]
ATENTIE! nu uitati sa selectati
Cine poate modifica valoarea continutului? MODERATORI
Acum la fiecare user nou venit , uitativa la profil sa vedeti pe numele carui user a facut cont , si sa adaugati acelui user un punct la referal , sau un icon , aceasta necesita sa creati inca un profil personalizat
Am votat cu da..e o idee buna.
Apropo bine ca ai spus de acum sa nu mai asteptam pana se va face
Apropo bine ca ai spus de acum sa nu mai asteptam pana se va face
Se poate realiza printr-un profil personalizat totusi acest profil personalizat nu permite restrictionarea accesului in forum pe baza de invitatie, si daca sint multe inscrieri cine sta sa acorde punctele?
Votul meu a fost Da.
Sugestie mai veche de un an. Inchisa si arhivata.
Votul meu a fost Da.
Sugestie mai veche de un an. Inchisa si arhivata.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cum pot face ca noii membrii sa se inscrie doar pe baza unei invitatii de la un membru deja inscris?
» Invitatii pentru inregistrare
» Script pentru Refferals!(Invitatii pe forum)
» Cum as putea converti link-urile externe in link-uri Nofollow?
» Cum sa fac cand dau click pe un LINK acel link sa se mareasca?
» Invitatii pentru inregistrare
» Script pentru Refferals!(Invitatii pe forum)
» Cum as putea converti link-urile externe in link-uri Nofollow?
» Cum sa fac cand dau click pe un LINK acel link sa se mareasca?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum