Propunere shimbare Panou
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Propunere ACP Nou!
Propunere shimbare Panou
Rezumarea primului mesaj :
As dori sa si noi ce avem forumul de la forumgratuit sa avem panoul de administrare cum este in poza https://i.servimg.com/u/f42/16/82/25/11/untitl21.jpg
As dori sa si noi ce avem forumul de la forumgratuit sa avem panoul de administrare cum este in poza https://i.servimg.com/u/f42/16/82/25/11/untitl21.jpg
Re: Propunere shimbare Panou
Asta e un moft. Am votat NU.
Vizitato- Vizitator
Normal acest panou este o copie jalnic a versiunii originala a panoului phpbb care ofera multe alte facilitati asta daca ati intrat sau ati lucrat cu o astfel de versiune vreodata :d
Acest panou este foarte util pentru incepatori. Daca s-ar schimba , ar lua ceva sa invete si incepatorii ar abandona repede.Gabi5 a scris:pai sa invete ca nici eu nu am stiut is foarte multi care stiu si atunci o sa se bage si treaba cu permisiunile si o sa fie mult mai frumos si o sa aveti si mai multi clienti
Sti,mai sunt si unii (rar) de 7-11 ani care nu cred ca se descurca nici macar in cel actual.
O sa se bage pentru ca "is" (corect e sunt) multi care stiu.. Ce stiu? Stiu acel panou din imagine pe de rost?
"si o sa aveti si mai multi clienti"
Acest serviciu e gratuit. Deci nu exista clienti..
Clientii sunt aceia care dau bani pentru un anumit lucru, pe ForumGRATUIT sunt utilizatori.
Votul meu este Nu!
Panoul actual este perfect,de ce sa schimbam ceva doar de dragul de a schimba ?
Panoul actual este perfect,de ce sa schimbam ceva doar de dragul de a schimba ?
Panoul prezentat in imagine, este asemanator cu cel actual, numai ca panoul actual are aspectul schimbat.
Votez NU.
Votez NU.
Sunt doua interfete pentru panou, de ce sa ne dorim o a treia ? Cu ce ne-ar avantaja? Plus ca unii nu se pricep sa utilizeze nici actualul panou, dar unul nou?
Am votat NU.
Am votat NU.
acela pare mult prea greu pentru niste incepatori.
ne-a luat ceva timp sa ne obisnuim cu acesta dar acela are prea multe optiuni
ne-a luat ceva timp sa ne obisnuim cu acesta dar acela are prea multe optiuni
Sunt multi care se uita si in p.a actual ca pisica'n calendar...darmai in cel pe care il propui.
In ce ma priveste consider ca sint mult prea putine optiuni in acel panou in comparatie cu optiunile din panoul actual. De ce sa renuntam la ceva bun pentru ceva mai putin bun?
Sugestie mai veche de 1 an => inchisa si arhivata. Respinsa prin numarul de voturi.
Sugestie mai veche de 1 an => inchisa si arhivata. Respinsa prin numarul de voturi.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Propunere parole diferite pt logarea in panou si pt
» Panou de moderare
» Panou al moderatorilor
» nu am imagini in panou
» panou de control
» Panou de moderare
» Panou al moderatorilor
» nu am imagini in panou
» panou de control
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum