Cum fac ca doar membrii staffului sa aiba acces la smilies-urile cu topic inhis, etc
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum fac ca doar membrii staffului sa aiba acces la smilies-urile cu topic inhis, etc
salut, cum as putea face si eu ca doar cei din staff sa aiba acces la smilies-urile cu topic rezolva, topic trimis la cos etc..
Am vazut ca pe FG exista aceasta restrictie, membri nu pot pune smilies-uri cu topic inchis, cerere respinsa.
Am vazut ca pe FG exista aceasta restrictie, membri nu pot pune smilies-uri cu topic inchis, cerere respinsa.
Re: Cum fac ca doar membrii staffului sa aiba acces la smilies-urile cu topic inhis, etc
Um...nu exista restrictie la zambareti...ei doar insereaza acea imagine cu balizele bb
- Cod:
[img][/img]
Vizitato- Vizitator
Re: Cum fac ca doar membrii staffului sa aiba acces la smilies-urile cu topic inhis, etc
Cum a zis si Cosmin, nu exista restricti pentru smiles-uri, la smiles, si moderatori si noi useri aveam aceleasi smiles-uri, iar cele cu Topic inchis, Topic trimis in cos, etc sunt puse cu ajutorul codului:
- Cod:
[img][/img]
Pagnel- Membru Forumgratuit
Localizare : Ramnicu Valcea
Data înscrierii : 08/11/2011
Mulțumiri : 0
Exista doar o sugestie: https://help.forumgratuit.ro/t25464-permisiuni-si-pentru-smilies Si pe forumul englez de suport exista aceeasi propunere.
Coddy- Membru activ
Varsta : 74
Localizare : ...
Data înscrierii : 07/01/2012
Coddy, acolo vad doar voturi nu vad cum as putea face..
Pai ideea e ca, ce cereti dvs. nu este posibil. Daca ati vazut voturile acelea, inseamna ca nu in zadar se voteaza. Ci pentru a indemna tehnicienii sa faca asta posibil.emy.eforie a scris:Coddy, acolo vad doar voturi nu vad cum as putea face..
Imi pare rau, dar cum am mai spus - nu este posibil.
Coddy- Membru activ
Varsta : 74
Localizare : ...
Data înscrierii : 07/01/2012
Subiecte similare
» Membrii nu pot vedea link-urile (doar administratorii)
» BBcode doar pentru membri staffului
» Din: Un grup sa aiba acces la ACP
» Cum pot face ca moderatorii sa aiba acces la PA?
» Un grup sa aiba acces la Panoul de administrare
» BBcode doar pentru membri staffului
» Din: Un grup sa aiba acces la ACP
» Cum pot face ca moderatorii sa aiba acces la PA?
» Un grup sa aiba acces la Panoul de administrare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum