Cum fac xredirect
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 3 din 3 • Distribuiţi
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Cum fac xredirect
Rezumarea primului mesaj :
salut cum pot sa fac xredirect de la forumu meu www.kill-arena.4umer.com/forum adika cand intra pe al meu sa il redirectioneze spre alt forum
salut cum pot sa fac xredirect de la forumu meu www.kill-arena.4umer.com/forum adika cand intra pe al meu sa il redirectioneze spre alt forum
Re: Cum fac xredirect
Un meta tag se pune in elementul head, iar anunturile se afiseaza in body. Cu placere.
P.S. Codul lui Justin era "vinovat", pentru ca nu era scris cum trebuie.
P.S. Codul lui Justin era "vinovat", pentru ca nu era scris cum trebuie.
Coddy- Membru activ
Varsta : 74
Localizare : ...
Data înscrierii : 07/01/2012
Mulțumiri : 0
Desigur, folosind codul dat de mine. Cu placere.Gabi5 a scris:gata merge ms baieti ) a mers din anunturi
Coddy- Membru activ
Am accesat forumul dvs. si am asteptat foarte mult, si redirectionarea nu functiona. Dupa ce m-am uitat in sursa si am vazut ca nu ati folosit nici un cod de redirectionare.
Coddy- Membru activ
pai lam scos ca ala era forum de test doar nu ai vrea sa pun direct pe forumu ala =))) si indexu nu lam modificat e pus de test :-j hai nu mai lunig atata vorba plz dati t.c
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum