Cum fac xredirect
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 3 • Distribuiţi
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Cum fac xredirect
Rezumarea primului mesaj :
salut cum pot sa fac xredirect de la forumu meu www.kill-arena.4umer.com/forum adika cand intra pe al meu sa il redirectioneze spre alt forum
salut cum pot sa fac xredirect de la forumu meu www.kill-arena.4umer.com/forum adika cand intra pe al meu sa il redirectioneze spre alt forum
Re: Cum fac xredirect
Salutare,
Codul trebuie introdus în Anunţuri, adică în PA - General - Mesaje şi emailuri - Anunţuri. La final, setează : Activeaza anunturile : Da.
Codul trebuie introdus în Anunţuri, adică în PA - General - Mesaje şi emailuri - Anunţuri. La final, setează : Activeaza anunturile : Da.
Greseala mea, in loc la Pagina de start ma refeream la Mesaje si emailuri.
Coddy- Membru activ
Varsta : 74
Localizare : ...
Data înscrierii : 07/01/2012
Mulțumiri : 0
Merge perfect. E greu sa accesati General => Mesaje si emailuri => Anunturi si sa activati anunturile. De ce trebuie sa ziceti "lasati ca nu merge, t/c" sau mesaje de genul? Vreti sa se rezolve orice problema in 2 secunde, pe cand dvs. nu puteti fi putin rabdator. Creati anuntul pe plusul verde.Gabi5 a scris:nu merge nu ma redirectioneaza laso balta nu se poate ...
Coddy- Membru activ
adika ma faci prost nu intelegi ca nu ma redirectioneaza si am dat si acolo activare anunturi
Incercati sa adaugati in Panoul de Administrare => Afisare => Template-uri => General => overall_header => click pe iconita Modifica => Dupa codul:
- Cod:
{CSS}
- Cod:
<meta http-equiv="refresh" content="0;url=www.metin2funn.4umer.com">
Coddy- Membru activ
Daca ati facut asa cum am explicat trebuie sa functioneze. Am testat la mine pe forum si a mers, doar de pe index nu se va redirectiona. Daca doriti si la index (pagina de start) sa se redirectioneze atunci adaugati codul acela in pagina HTML.
Coddy- Membru activ
Gabi5,scuza-ma ca iti zic dar de cate ori trebuie sa explice omul ca merge.Nu sti tu sa faci.Si te rog nu te mai adresa cu "ba" ca nu esti pe camp.
Keir a scris:Salutare,
Dacă făceai cum ţe-am zis eu de la început mergea fără atâta "tam tam". De acum să fi mai atent!
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum