rankuri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
rankuri
Rezumarea primului mesaj :
Tipul de imagine : Rankuri
Marimea imagini (in pixels) : 100&250
Cu sau fara animatie : Cu
Culoarea de fundal : Negru
Imagine/i link/s : -
Textul dorit : Founder(galben) , Super-Moderator(alb) , Moderatori (albastru) , xAdmin(galben) , ,Premium Member (rosu) , Designeri(Mov) , Owner Server(albastru deschis) , Proprietar ClanCs(Gri
Link pozitionat in continutul imagini :-
Culoare/i font : -
Link-ul forumului dumneavoastra : http://xhostingcs.forumer.ro
Mesaj suplimentar in imagine: XhostingCs
Informatii suplimentare: Sa fie cu animatie atat!
Tipul de imagine : Rankuri
Marimea imagini (in pixels) : 100&250
Cu sau fara animatie : Cu
Culoarea de fundal : Negru
Imagine/i link/s : -
Textul dorit : Founder(galben) , Super-Moderator(alb) , Moderatori (albastru) , xAdmin(galben) , ,Premium Member (rosu) , Designeri(Mov) , Owner Server(albastru deschis) , Proprietar ClanCs(Gri
Link pozitionat in continutul imagini :-
Culoare/i font : -
Link-ul forumului dumneavoastra : http://xhostingcs.forumer.ro
Mesaj suplimentar in imagine: XhostingCs
Informatii suplimentare: Sa fie cu animatie atat!
Ultima editare efectuata de catre KomyOmy in Sam Ian 14, 2012 12:13 pm, editata de 2 ori (Motiv : Greseala)
Re: rankuri
Scz pt x2post dar Puteti La Membru
sa faceti cu numele Member`s?
sa faceti cu numele Member`s?
Guess, photoshop se descarca de pe Google. Scrii la cautare "Adobe Photoshop CS5".
Vizitato- Vizitator
Stiu dar numi merge:(
GuessWhoZone
Vă reamintim că mesajele duble nu sunt acceptate decât dacă a trecut o perioada de 24 de ore de la ultimul mesaj (folosiți butonul edit).
Mulţumesc pentru înţelegere!
Pe viitor te rog sa specifici de la bun inceput toate informatiile si textele dorite, nu suntem la taraba sa tot negociem "mai fa-mi una mai fa-mi una" este foarte enervat acest lucru si plus de aste te rog sa recitesti regulamentul sectiunii!
Vă reamintim că mesajele duble nu sunt acceptate decât dacă a trecut o perioada de 24 de ore de la ultimul mesaj (folosiți butonul edit).
Mulţumesc pentru înţelegere!
Pe viitor te rog sa specifici de la bun inceput toate informatiile si textele dorite, nu suntem la taraba sa tot negociem "mai fa-mi una mai fa-mi una" este foarte enervat acest lucru si plus de aste te rog sa recitesti regulamentul sectiunii!
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum