[Rankuri] RGZ
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
[Rankuri] RGZ
Tipul de imagine: Rankuri
Marimea imaginii (in pixels): 149px × 47px
Cu sau fara animatie: Cu
Culoarea de fundal: Rosu , Rosu inchis , Aceasta :-? , Verde deschis , Albastru inchis , Roz , Galben , Verde Inchis , Alb , Gri
Imagine/i link/s:
Textul dorit: [ culorile sunt prezente si mai sus ] Administrator [ rosu ] , Co-Administrator [ rosu inchis ] , Manager Aceasta culoare , , Moderator Global [ verde deschis ] , Moderator [ albastru inchis ] , Designer [ roz ] , VIP [ Galben ] , Membru [ alb ] , Suspendati [ Gri ] , Detinator Server [ Verde inchis ]
Culoare/i font: Alb cum este in imaginea de mai sus
Link-ul forumului dumneavoastra: http://rgzone.forumer.ro/
Informatii suplimentare: Doresc ceva asemanator !!
Marimea imaginii (in pixels): 149px × 47px
Cu sau fara animatie: Cu
Culoarea de fundal: Rosu , Rosu inchis , Aceasta :-? , Verde deschis , Albastru inchis , Roz , Galben , Verde Inchis , Alb , Gri
Imagine/i link/s:
Textul dorit: [ culorile sunt prezente si mai sus ] Administrator [ rosu ] , Co-Administrator [ rosu inchis ] , Manager Aceasta culoare , , Moderator Global [ verde deschis ] , Moderator [ albastru inchis ] , Designer [ roz ] , VIP [ Galben ] , Membru [ alb ] , Suspendati [ Gri ] , Detinator Server [ Verde inchis ]
Culoare/i font: Alb cum este in imaginea de mai sus
Link-ul forumului dumneavoastra: http://rgzone.forumer.ro/
Informatii suplimentare: Doresc ceva asemanator !!
Ultima editare efectuata de catre 4LEX in Vin Oct 31, 2014 6:51 pm, editata de 1 ori
Re: [Rankuri] RGZ
Salutare,
Nu am dreptul sa modific acea imagine fara acordul autorului, am incercat altceva.
Continui?
Nu am dreptul sa modific acea imagine fara acordul autorului, am incercat altceva.
Continui?
Salut ,
Vizitator- Vizitator
la co-admin vreau Co-Administrator frumos
Moderatorul Global verdele mai deschis te rog
Moderatorul Global verdele mai deschis te rog
Vizitator- Vizitator
Avand in vedere ca acest subiect a fost marcat ca fiind "rezolvat", acesta va fi inchis si trimis in arhiva. => Topic rezolvat |
Vizitator- Vizitator
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum