[Sugestie]Scoala de Css,Html si Js
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Va place idea mea?
[Sugestie]Scoala de Css,Html si Js
Am o idee .. Vad ca toti fac cerere la suport pentru ajutor si noi ii ajutam si astazi mam gandit sa facem o scoala de Css,Html si Js si sa se ocupe moderatori,Administratori eu am sa bag un sondaj sa vad daca va place sugestia mea ..
Re: [Sugestie]Scoala de Css,Html si Js
Nu este o solutie deloc buna pentru utilizatorii nepriceputi. Exista foarte multe site-uri pentru a invata WebDesign-ul, printre care se gasesc si la link-uri utile. Ar fi perfect daca ai cauta pe google, sunt sute de site-uri in limba engleza cat si in romana pline de cursuri, lectii si tutoriale.
In plus, cine o sa-si piarda timpul pentru a crea lectiile acestea?
In plus, cine o sa-si piarda timpul pentru a crea lectiile acestea?
BrightSide- Membru Forumgratuit
Varsta : 26
Data înscrierii : 02/10/2011
Mulțumiri : 0
Da,este o idee buna.
sincer , eu nu as putea toata ziua sa fac tutorilae de coduri , macar ca stiu destul de multe , poate alti vor , dar nu sunt de acord , votez nu.
Ideea este buna, nu pot sa neg acest lucru. Insa cine o sa tina aceste cursuri? Staff-ul are ca rol in pastrarea forumului curat.
Dupa parerea mea este o sectiune in plus de moderat.
Votez NU.
Cauta si vei gasi. Nu ai idee cat de usor e coding-ul.
Dupa parerea mea este o sectiune in plus de moderat.
Votez NU.
Cauta si vei gasi. Nu ai idee cat de usor e coding-ul.
Ultima editare efectuata de catre Justin GH in Vin Ian 06, 2012 7:07 pm, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
Am votat NU . N-are cine să ocupe + nu e chiar așa greu coding-ul !
Am votat nu. Forumul de suport român, se numeşte aşa fiindcă oferă suport, nu îi învaţă pe oameni coding sau altele. Oricum nu este chiar aşa greu acest lucru. Dacă cineva are nevoie de ajutor în orice problemă, există secţiunile de suport.
Votez nu forumul de suport si in general toate forumurile de suport ofera suport doar pentru pentru panoul de administrare nu pentru probleme de coding
Buna seara,
Astfel de idei pot fi aplicate pe forumurile personale, nu si pe forumul de suport. Aici puteti invata diverse lucruri folosind tutorialele puse la dispozitie de catre noi. De asemenea, acesta este un forum de suport si nu unul de cursuri sau lectii oferite in mod gratuit publicului. Ne pare rau, insa acest lucru nu poate fi acceptat pe forumul de suport.
Trimis in arhiva.
Astfel de idei pot fi aplicate pe forumurile personale, nu si pe forumul de suport. Aici puteti invata diverse lucruri folosind tutorialele puse la dispozitie de catre noi. De asemenea, acesta este un forum de suport si nu unul de cursuri sau lectii oferite in mod gratuit publicului. Ne pare rau, insa acest lucru nu poate fi acceptat pe forumul de suport.
Trimis in arhiva.
Subiecte similare
» Scoala Mea
» Sugestie Ban pe forum
» Administrare pagini HTML - cod HTML prea lung
» Unde pun un cod HTML pentru o pagina HTML?
» SUGESTIE
» Sugestie Ban pe forum
» Administrare pagini HTML - cod HTML prea lung
» Unde pun un cod HTML pentru o pagina HTML?
» SUGESTIE
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum