Adaugarea butonului "Merci"
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Rezumarea primului mesaj :
Daca ati adauga botunul merci nu ar mai fi atata spam si dublu post...sar putea multumi folosind butonul merci.
Daca ati adauga botunul merci nu ar mai fi atata spam si dublu post...sar putea multumi folosind butonul merci.
Re: Adaugarea butonului "Merci"
Am votat Da. Ar fii o idee bunicică, având în vedere că s-ar mai diminua post-urile inutile.
Si eu votez tot DA. Cred ca ar fi util acel buton.
Vizitato- Vizitator
Mi se pare o idee, care pare de a fi draguta.
Coddy- Membru activ
Varsta : 74
Localizare : ...
Data înscrierii : 07/01/2012
Mulțumiri : 0
, exista merci
.Richard- Membru activ
Localizare :
Data înscrierii : 06/11/2011
Putina atentia nu ar strica Richard. El a scris aceasta sugestie pentru forumul de suport, nu pentru forumurile noastre..Richard a scris: , exista merci
Coddy- Membru activ
Varsta : 74
Localizare : ...
Data înscrierii : 07/01/2012
Luciann a scris:Putina atentia nu ar strica Richard. El a scris aceasta sugestie pentru forumul de suport, nu pentru forumurile noastre..Richard a scris: , exista merci
Ops , gresiala mea. Mersi Gassy de atentie.
.Richard- Membru activ
Localizare :
Data înscrierii : 06/11/2011
Cred ca nu ati inteles foarte bine rolul butonului Merci. El poate fi utilizat doar de creatorul topicului, pentru a multumi celui care a dat cel mai bun raspuns. Avind in vedere ca in ultimul timp o parte din utilizatori (din pacate nu e vorba de cei care au nevoie cu adevarat de ajutor, ci mai ales de cei care posteaza inutil) sint din ce in ce mai partinitori si au "favoriti" nu dorim sa cream motiv de invidie intre cei care ofera suport. Deja imi imaginez un cosmar in care se reproseaza tuturor ca au multumit lui X in loc de Y si de aceea nu i se mai ofera suport, etc.
Daca utilizatorii insisi ar arata mai mult respect unii fata de altii si nu ar umple topicurile cu discutii tip chat si mesaje inutile, am activa butonul in cauza.
Propunere respinsa. Inchis si trimis in arhiva.
Daca utilizatorii insisi ar arata mai mult respect unii fata de altii si nu ar umple topicurile cu discutii tip chat si mesaje inutile, am activa butonul in cauza.
Propunere respinsa. Inchis si trimis in arhiva.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Adaugarea butonului offline
» Adăugarea butonului "Adăuga ca prieten" in subiecte
» Doriti adaugarea butonului "Mesaje necitite de la ultima autentificare"?
» Doriti adaugarea butonului "Warn?"?
» Regulamnet Forum
» Adăugarea butonului "Adăuga ca prieten" in subiecte
» Doriti adaugarea butonului "Mesaje necitite de la ultima autentificare"?
» Doriti adaugarea butonului "Warn?"?
» Regulamnet Forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum