Adaugarea sectiunii 'Probleme rezolvate'
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Sunteti de acord?
Adaugarea sectiunii 'Probleme rezolvate'
Rezumarea primului mesaj :
Buna seara!
Am venit cu propunerea de a crea la fiecare sectiune pentru suport un subforum cu problemele rezolvate.
Aceasta ar ajuta membrilor sa se orienteze mai bine. La sectiunea pentru design exista subforumul 'Cereri rezolvate'. Atata timp cat problemele utilizatorilor nu se vor amesteca cele rezolvate cu cele nerezolvate va fi mult mai bine aranjat s va bate mai bine la ochi. Va ajuta mult pentru cautare, mai ales celei avansate (Logic, optiunea Cauta in: vom alege sectiunea pentu probleme rezolvate...)
Sincer, si pe alte forumuri de suport am vazut asta, si, chiar mi s-a parut util.
Propun ca si pe acest forum sa se faca asa ceva! Avantajele cele mai importante sunt date mai sus...
Ce parere aveti?
Buna seara!
Am venit cu propunerea de a crea la fiecare sectiune pentru suport un subforum cu problemele rezolvate.
Aceasta ar ajuta membrilor sa se orienteze mai bine. La sectiunea pentru design exista subforumul 'Cereri rezolvate'. Atata timp cat problemele utilizatorilor nu se vor amesteca cele rezolvate cu cele nerezolvate va fi mult mai bine aranjat s va bate mai bine la ochi. Va ajuta mult pentru cautare, mai ales celei avansate (Logic, optiunea Cauta in: vom alege sectiunea pentu probleme rezolvate...)
Sincer, si pe alte forumuri de suport am vazut asta, si, chiar mi s-a parut util.
Propun ca si pe acest forum sa se faca asa ceva! Avantajele cele mai importante sunt date mai sus...
Ce parere aveti?
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Mulțumiri : 0
Re: Adaugarea sectiunii 'Probleme rezolvate'
Este o idee foarte buna , dar ne trebuie staff activ ca cel de pe forumul englez...
//continut eliminat
RuxycutzaGZ'n, ati primit warn pentru spam. Va rog sa nu mai postati linkuri externe platformei forumgratuit fara acordul unui membru al staff-ului. Fiind ca ati facut exces => ban. Multumesc pentru intelegere!
Exista foarte multe probleme rezolvate si nu sunt destui oameni in staff sa le mute pe toate , si de ce mai exista iconitele "rezolvat" si "in cos " ma rog daca punem sectiunea probleme rezolvate.
Votez Nu
Votez Nu
Ar exista o posibilitate, daca si dvs. ati mai pune butonul "Rezolvat" la subiectele pe care le considerati ca le-ati rezolvat. Este si asa mult de lucru, dar e nevoie de ajutor si din partea voastra.
Avand in vedere ca se lucreaza deja la asta, sugestia a fost macar luata in seama (in ciuda faptului ca cativa dintre membri staff nu vor asta), topicul poate fi inchis si arhivat. Va multumesc!
Coddy- Membru activ
Varsta : 74
Localizare : ...
Data înscrierii : 07/01/2012
Mulțumiri : 0
Sugestia va fi pusa in aplicare in mai multe etape in cursul acestei saptamini, in intreg forumul.
Multumim!
Arhivat
Multumim!
Arhivat
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» O noua sectiune Probleme Rezolvate
» Forumurile Cereri Respinse si Rezolvate
» Regulamentul sectiunii de revizuire
» Regulamentul sectiunii Hitskin.com
» Cum pot sa schimb titlul sectiunii
» Forumurile Cereri Respinse si Rezolvate
» Regulamentul sectiunii de revizuire
» Regulamentul sectiunii Hitskin.com
» Cum pot sa schimb titlul sectiunii
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum