Adaugarea sectiunii 'Probleme rezolvate'
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Sunteti de acord?
Adaugarea sectiunii 'Probleme rezolvate'
Buna seara!
Am venit cu propunerea de a crea la fiecare sectiune pentru suport un subforum cu problemele rezolvate.
Aceasta ar ajuta membrilor sa se orienteze mai bine. La sectiunea pentru design exista subforumul 'Cereri rezolvate'. Atata timp cat problemele utilizatorilor nu se vor amesteca cele rezolvate cu cele nerezolvate va fi mult mai bine aranjat s va bate mai bine la ochi. Va ajuta mult pentru cautare, mai ales celei avansate (Logic, optiunea Cauta in: vom alege sectiunea pentu probleme rezolvate...)
Sincer, si pe alte forumuri de suport am vazut asta, si, chiar mi s-a parut util.
Propun ca si pe acest forum sa se faca asa ceva! Avantajele cele mai importante sunt date mai sus...
Ce parere aveti?
Am venit cu propunerea de a crea la fiecare sectiune pentru suport un subforum cu problemele rezolvate.
Aceasta ar ajuta membrilor sa se orienteze mai bine. La sectiunea pentru design exista subforumul 'Cereri rezolvate'. Atata timp cat problemele utilizatorilor nu se vor amesteca cele rezolvate cu cele nerezolvate va fi mult mai bine aranjat s va bate mai bine la ochi. Va ajuta mult pentru cautare, mai ales celei avansate (Logic, optiunea Cauta in: vom alege sectiunea pentu probleme rezolvate...)
Sincer, si pe alte forumuri de suport am vazut asta, si, chiar mi s-a parut util.
Propun ca si pe acest forum sa se faca asa ceva! Avantajele cele mai importante sunt date mai sus...
Ce parere aveti?
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Mulțumiri : 0
Re: Adaugarea sectiunii 'Probleme rezolvate'
Sa aiba moderatorul mai multe de facut?
Ma rog..dar totul ar fi mai ordonat...votez DA.
Ma rog..dar totul ar fi mai ordonat...votez DA.
Cu cat mai repede se va aplica aceasta propunere cu atat mai putine subiecte va avea de mutat.
Gassy- Membru activ
Si daca sar accepta aceasta propunere, cine va sta sa mute 8096 subiecte (cu aproximatie)? Este foarte obositor sa muti atatea subiecte, ar fi posibil daca ar pune tot staff-ul umarul. Dar este foarte greu, nu vreau sa imi imaginez.
Voi voda nu.
Edit: Gassy, este foarte usor de zis si foarte greu de aplicat ceea ce ai scris in propunere.
Voi voda nu.
Edit: Gassy, este foarte usor de zis si foarte greu de aplicat ceea ce ai scris in propunere.
Vizitato- Vizitator
Subiectele care sunt rezolvate primesc iconul rezolvat, iar celelalte ajung in cos. Nu este nevoie de o astfel de sectiune
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Atunci de ce forumul englez are o astfel de sectiune?
Gassy- Membru activ
Este o idee buna asa ca daca este adaugat nu o sa mai fie mesaje multe sa stam sa cautam ... Eu zic da Buna idea Gassy
Gassy a scris:Atunci de ce forumul englez are o astfel de sectiune?
daca acolo este o astfel de sectiune nu trebuie sa fie si la noi , chiar mi se pare ca , nu avem nevoie de asa cum a zis si darkstar se pune iconul rezolvat si gata !
Da este o idee foarte buna deoarece cand este subiectu rezolvat sa il puna in Probleme rezolvate sa nu mai stati sa mai cautati sublecte .. etc. ..
deci topicurile care sunt rezolvate raman in aceea sectiune si cele care nu sunt rezolvate merg la cosul de gunoi deci de aici deducem ca in aceea sectiune raman numai topicurile rezolvate , sectiunea in sine este o sectiune cu probleme rezolvate !
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» O noua sectiune Probleme Rezolvate
» Forumurile Cereri Respinse si Rezolvate
» Regulamentul sectiunii de revizuire
» Regulamentul sectiunii Hitskin.com
» Cum pot sa schimb titlul sectiunii
» Forumurile Cereri Respinse si Rezolvate
» Regulamentul sectiunii de revizuire
» Regulamentul sectiunii Hitskin.com
» Cum pot sa schimb titlul sectiunii
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum