cum pot pune un background la cod

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat cum pot pune un background la cod

Mesaj Scris de puNNcT. la data de Sam 10 Sept - 0:14

cum pot pune un background , sau border la cod , cand folosesc codul
Cod:
[code]DESCRIERE[/code]
, Sper ca intelegeti :]]


Ultima editare efectuata de catre puNNcT. in Sam 10 Sept - 0:25, editata de 1 ori
avatar
puNNcT.
Membru Forumgratuit

Mesaje : 340
Varsta : 22
Localizare : Stockton , CA
Data înscrierii : 09/08/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

Vezi profilul utilizatorului http://westcs.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: cum pot pune un background la cod

Mesaj Scris de Gassy la data de Sam 10 Sept - 0:14

Ce versiune folositi dvs?
avatar
Gassy
Membru activ

Mesaje : 1255
Varsta : 23
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Rezolvat Re: cum pot pune un background la cod

Mesaj Scris de puNNcT. la data de Sam 10 Sept - 0:15

phphbb2 lol
avatar
puNNcT.
Membru Forumgratuit

Mesaje : 340
Varsta : 22
Localizare : Stockton , CA
Data înscrierii : 09/08/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

Vezi profilul utilizatorului http://westcs.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: cum pot pune un background la cod

Mesaj Scris de Gassy la data de Sam 10 Sept - 0:17

@puNNcT. a scris:phphbb2 lol
De multe ori spui 'lol'? Pot afla motivul? E absurd... Suspect

Cod:

.code{
background-image: url(IMAGINE);
}
avatar
Gassy
Membru activ

Mesaje : 1255
Varsta : 23
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Rezolvat Re: cum pot pune un background la cod

Mesaj Scris de puNNcT. la data de Sam 10 Sept - 0:21

omg , ce ushor a fost :O , nu mio trecut prin cap :-?
Mersi gassy Fericit

@ folosesc "lol" cand vorbesc de ceva , ce era de stiut , adica era de stiut ca folosesc phpbb2 :]]

mersi incaodata .
avatar
puNNcT.
Membru Forumgratuit

Mesaje : 340
Varsta : 22
Localizare : Stockton , CA
Data înscrierii : 09/08/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

Vezi profilul utilizatorului http://westcs.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: cum pot pune un background la cod

Mesaj Scris de Gassy la data de Sam 10 Sept - 0:22

Cu placere... A face cu ochiul
avatar
Gassy
Membru activ

Mesaje : 1255
Varsta : 23
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Rezolvat Re: cum pot pune un background la cod

Mesaj Scris de Louk la data de Dum 11 Sept - 14:42

topic rezolvat
avatar
Louk
Membru onorific
Membru onorific

Mesaje : 9527
Localizare : România - o ţară din ce în ce mai ocupată.
Data înscrierii : 25/04/2009
Multumiri : 171
Niciun avertisment

Vezi profilul utilizatorului https://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum