Cum pot pune background la forumuri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum pot pune background la forumuri
Salut deci backgroundul meu de la forumuri arata cam asa [quote] si as vrea in loc de culoarea aia de albastru deschis sa pun ce imagine vreau eu
Re: Cum pot pune background la forumuri
PA=>Afisare=>Administrare imagini si culori=>Culori=>Culoarea textului(mi se pare ca prima)alegi ce culoare vrei tu
Nu e bine cum ai zis ,eu folosesc punbb si am gasit ce trebuia sa modific in css,Multumesc oricum puteti da TC
Topic rezolvat=>inchis
Subiecte similare
» cum pot pune un background la cod
» Cum pot sa imi pun forumul la "Promovare forumuri (numai forumuri Forumgratuit)"
» Cum pot pune ca o parte din categorii si forumuri sa le pun in dreapta forumului?
» Cum pot pune intr-un subforum, ceva asemanator unui meniu, care sa ma directioneze catre alte forumuri [R]
» Setari pentru o categorie cu 2 coloane cu cate 2 forumuri [sub-forumuri dezordonate]
» Cum pot sa imi pun forumul la "Promovare forumuri (numai forumuri Forumgratuit)"
» Cum pot pune ca o parte din categorii si forumuri sa le pun in dreapta forumului?
» Cum pot pune intr-un subforum, ceva asemanator unui meniu, care sa ma directioneze catre alte forumuri [R]
» Setari pentru o categorie cu 2 coloane cu cate 2 forumuri [sub-forumuri dezordonate]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum