Adaugarea unei sectiuni pentru coduri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Doriti adaugarea acestei sectiuni?
Adaugarea unei sectiuni pentru coduri
Rezumarea primului mesaj :
Aceasta propunere este despre adaugarea unei noi sectiuni in care sa fie postate scripturile si codurile pentru personalizarea forumului.
In sectiunea noua vor fi grupate in fuctie de versiunile forumului (Phpbb2, Invision, Phpbb3).
Eu cred ca mai repede un membru gaseste codul cautat intr-o sectiune decat intr-un topic. Plus ca multi au conexiunea slaba la internet si le ia o vesnicie sa acceseze topicul respectiv.
Cam asa ar arata dupa adaugarea sectiunii:
Nu am gasit alt icon pentru a atasa la sectiunea noua ca ar fi aratat frumos.
Aceasta propunere este despre adaugarea unei noi sectiuni in care sa fie postate scripturile si codurile pentru personalizarea forumului.
In sectiunea noua vor fi grupate in fuctie de versiunile forumului (Phpbb2, Invision, Phpbb3).
Eu cred ca mai repede un membru gaseste codul cautat intr-o sectiune decat intr-un topic. Plus ca multi au conexiunea slaba la internet si le ia o vesnicie sa acceseze topicul respectiv.
Cam asa ar arata dupa adaugarea sectiunii:
Nu am gasit alt icon pentru a atasa la sectiunea noua ca ar fi aratat frumos.
Ultima editare efectuata de catre Mr.Sankez in Vin Sept 09, 2011 11:12 pm, editata de 2 ori
Vizitato- Vizitator
Re: Adaugarea unei sectiuni pentru coduri
Gassy,numai dvs vedeti dezavantaje!Un topic de o gramada de pagini,care cand il gasesti,cand nu...
Stai si cauti ca un chior pe acolo si nu sti unele ce fac si de ce sunt puse.
O categorie ca aceasta este o idee buna.Este mai ordonat,si le poti gasi mai usor.
Votul meu este DA
Stai si cauti ca un chior pe acolo si nu sti unele ce fac si de ce sunt puse.
O categorie ca aceasta este o idee buna.Este mai ordonat,si le poti gasi mai usor.
Votul meu este DA
Buna idee, chiar nici nu s-ar mai crea multe topicuri pentu a cere un cod...
BrightSide- Membru Forumgratuit
Varsta : 26
Data înscrierii : 02/10/2011
Mulțumiri : 0
Am votat DA, ar fi o idee buna.
Zack are dreptate si nu numai. Au fost data destule argumente cred eu, am si votat da!
invisible- Membru Forumgratuit
Varsta : 27
Localizare : United States {My new browser - Chrome}
Data înscrierii : 02/11/2011
Votul meu este da. Dar, cum a mai fost specificat: ar trebui mai intai sa fie propuse aceste coduri, apoi verificate de catre staff.
Coddy- Membru activ
Varsta : 74
Localizare : ...
Data înscrierii : 07/01/2012
Salutare,
Din păcate eu am votat cu nu. Sunt de părere că nu este necesară o astfel de categorie, atât timp cât există subiecte deschise special pentru postarea de diferite coduri.
Din păcate eu am votat cu nu. Sunt de părere că nu este necesară o astfel de categorie, atât timp cât există subiecte deschise special pentru postarea de diferite coduri.
Salut tuturor,
Mie mi se pare o idee destul de buna, ce sa zic, imi aduc aminte cand eram novice si luam pagina cu pagina pentru a gasi un cod, de aceea votul meu este DA.
Mie mi se pare o idee destul de buna, ce sa zic, imi aduc aminte cand eram novice si luam pagina cu pagina pentru a gasi un cod, de aceea votul meu este DA.
Pagnel- Membru Forumgratuit
Localizare : Ramnicu Valcea
Data înscrierii : 08/11/2011
Nu vom crea o astfel de sectiune pentru ca scopul principal al acestui forum este suportul acordat proprietarilor de forumuri si nu o colectie de coduri diverse, pe care nu le verifica nimeni. Am avut destule cazuri in care codurile oferite au continut redirectionari sau au creat alte probleme.
Exista de altfel sectiunea "Probleme legate de un script/cod". Pentru a pune in practica asemenea idei, va rugam sa va indreptati spre forumurile de profil, gasiti o parte din ele in sectiunea Promovare forumuri.
Cei care doresc sa ofere astfel de suport, pot crea tutoriale - bineinteles ca nu vor fi publicate decit cele originale, sau traduse de pe alte forumuri de suport, atita timp cit se mentioneaza autorul si exista aprobarea acestuia. De asemenea, trebuie mentionata versiunea de forum si vor fi verificate daca sint corecte.
Inchis si trimis in arhiva.
Exista de altfel sectiunea "Probleme legate de un script/cod". Pentru a pune in practica asemenea idei, va rugam sa va indreptati spre forumurile de profil, gasiti o parte din ele in sectiunea Promovare forumuri.
Cei care doresc sa ofere astfel de suport, pot crea tutoriale - bineinteles ca nu vor fi publicate decit cele originale, sau traduse de pe alte forumuri de suport, atita timp cit se mentioneaza autorul si exista aprobarea acestuia. De asemenea, trebuie mentionata versiunea de forum si vor fi verificate daca sint corecte.
Inchis si trimis in arhiva.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Fuziune a doua sectiuni de suport si crearea unei noi sectiuni pentru coduri
» Adaugarea unei noi sectiuni !
» Propun adaugarea unei sectiuni de raclamatii
» Adaugare unei sectiuni de "Tutoriale"
» Adaugarea unei noi sectiuni !
» Adaugare unei sectiuni de "Tutoriale"
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum