Eliminare warn la persoanele care merita acest lucru
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 3 din 3 • Distribuiţi
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Sunteti deacord?
Eliminare warn la persoanele care merita acest lucru
Rezumarea primului mesaj :
Propunerea mea anterioara pe aceias tema a fost respinsa deoarece ar fi crescut numarul persoanelor care fac spam.
Persoanele care vor beneficia de eliminarea warnului vor fi definite de staff si nu de membrul mustrat.
Criterii pentru a obtine o adoua sansa:
- Sa nu fi acumulat nici o mustrare timp de 2-3 luni;
- Sa utilizeze un limbaj corect din punct de vedere gramatical;
- Sa informeze administratorii forumului cu privire la forumurile care plagiaza acest forum de suport sau altele deja existente.
Cu aceasta propunere membri fideli forumului de suport vor beneficia de scoaterea warnului. Mesajele acumulate pana in prezent nu se vor lua in considerare.
Propunerea mea anterioara pe aceias tema a fost respinsa deoarece ar fi crescut numarul persoanelor care fac spam.
Persoanele care vor beneficia de eliminarea warnului vor fi definite de staff si nu de membrul mustrat.
Criterii pentru a obtine o adoua sansa:
- Sa nu fi acumulat nici o mustrare timp de 2-3 luni;
- Sa utilizeze un limbaj corect din punct de vedere gramatical;
- Sa informeze administratorii forumului cu privire la forumurile care plagiaza acest forum de suport sau altele deja existente.
Cu aceasta propunere membri fideli forumului de suport vor beneficia de scoaterea warnului. Mesajele acumulate pana in prezent nu se vor lua in considerare.
Vizitato- Vizitator
Re: Eliminare warn la persoanele care merita acest lucru
Am votat da !!!
De ex "Gassy" merita inca o sansa are 1255 de mesaje ..
De ex "Gassy" merita inca o sansa are 1255 de mesaje ..
De asemea votez si eu Da.
Dar nu prea cred ca se va aplica aceasta propunere.....
Dar nu prea cred ca se va aplica aceasta propunere.....
Am votat Da mi se pare o idee buna,cei ce sunt fideli si respecta regulamentul merita sa primeasca a doua sansa.
Zack. a scris:Votez Da, sunt de acord sa le dam membrilor fideli posibilitatea de a-si scoate warnul, doar daca acestia ajuta forumul de suport si respecta regulile
Dupa parerea mea este mai bine cum este acum. Adaugarea acestei propune ar avantaja anumite persoane. Este mai bine cum este acum, sa avem fiecare drepturi egale.
Banarile si mustrarile trebuie sa ramana neschimbate.
Cam atat am avut de zis. Rog ca cineva din staff sa arhiveze propunerea, nu isi mai are rostul, chiar daca sa atins un numar mare de voturi pro.
Banarile si mustrarile trebuie sa ramana neschimbate.
Cam atat am avut de zis. Rog ca cineva din staff sa arhiveze propunerea, nu isi mai are rostul, chiar daca sa atins un numar mare de voturi pro.
Vizitato- Vizitator
Am votat DA,deoarece sunt destui care merita aceasta facilitate.
Multi utilizatori cu vechime au gresit in trecut,cand erau doar niste juniori pe acest forum, si au primit warn , doar ca acum au inteles regulamentul si toate alea si nu am mai primit mustrari de luni bune.
Votul meu final este DA.
Multi utilizatori cu vechime au gresit in trecut,cand erau doar niste juniori pe acest forum, si au primit warn , doar ca acum au inteles regulamentul si toate alea si nu am mai primit mustrari de luni bune.
Votul meu final este DA.
Ati citi macar ceea ce am mentionat mai sus? Daca va fi arhivata propunerea, nu mai vad rosul voturilor deja acumulate.
Vizitato- Vizitator
Propunere trimisa in arhiva la cerere.
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Miscoararea conditiilor pentru eliminare warn
» Eliminare warn in functie de serviciile aduse forumului de suport
» Forum filme . Se merita ?
» Nu imi apar persoanele in CHAT
» Arata persoanele care ti-au dat "+" la postare
» Eliminare warn in functie de serviciile aduse forumului de suport
» Forum filme . Se merita ?
» Nu imi apar persoanele in CHAT
» Arata persoanele care ti-au dat "+" la postare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum