Imagine Membri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Imagine Membri
Rezumarea primului mesaj :
Tocmai am adaugat niste ranguri pe forum, is in jur de 8 iar ultimele 2 sunt: Membri si Banati.
Am terminat de adaugat grupurile le-am pus si niste imagini si cand dau sa vad cum arata profilul la alti vad ca toti au ca imagine Banned (aveti imagine mai jos)
Apare imaginea Banned la toti chiar si la Moderatori (inafara de mine -nustiu de ce - ). Doresc sa apara de exemplu la grupul Membri imaginea care am pus-o grupului Membri, iar la toate la fel. Care ar fi solutia?
Tocmai am adaugat niste ranguri pe forum, is in jur de 8 iar ultimele 2 sunt: Membri si Banati.
Am terminat de adaugat grupurile le-am pus si niste imagini si cand dau sa vad cum arata profilul la alti vad ca toti au ca imagine Banned (aveti imagine mai jos)
Apare imaginea Banned la toti chiar si la Moderatori (inafara de mine -nustiu de ce - ). Doresc sa apara de exemplu la grupul Membri imaginea care am pus-o grupului Membri, iar la toate la fel. Care ar fi solutia?
Re: Imagine Membri
1. Asa este, poti da doar ranguri speciale! Daca este bifata adeziunea automata logic, membrul va acumula automat ragul daca va avea un numar anumit de mesaje (cel setat).
2. Bifati ca rang special.
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Mulțumiri : 0
Gassy a scris:1. Asa este, poti da doar ranguri speciale! Daca este bifata adeziunea automata logic, membrul va acumula automat ragul daca va avea un numar anumit de mesaje (cel setat).
Rezolvat. Multumesc la amandoi!
Cu placere!
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Imagine membri online
» Cerere img:Imagine pentru membri
» Problema imagine automata la membri noi
» Imagine de fundal pentru membri staff
» Cum pun o imagine de fundal pagina, astfel ca backgroundul forumului sa fie diferit de aceasta imagine [R]
» Cerere img:Imagine pentru membri
» Problema imagine automata la membri noi
» Imagine de fundal pentru membri staff
» Cum pun o imagine de fundal pagina, astfel ca backgroundul forumului sa fie diferit de aceasta imagine [R]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum