Un alt gen de descriere al categoriilor
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 3 • Distribuiţi
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Un alt gen de descriere al categoriilor
Rezumarea primului mesaj :
Buna dimineata, a-si dori si eu sa stiu cum pot face ca la descrierea categoriilor sa am inca o descriere am sa o numesc "miscatoare" deoarece se misca o data cu sageata cursorului, adica daca ti curosul pe numele categoriei mai apare o fereastra cu background-ul negru in care scrie o descriere mai amanuntita (depinde dupa caz) pentru mai multe detali am sa atasez si doua poze
Imaginea 1
Imaginea 2
Multumesc anticipat
Buna dimineata, a-si dori si eu sa stiu cum pot face ca la descrierea categoriilor sa am inca o descriere am sa o numesc "miscatoare" deoarece se misca o data cu sageata cursorului, adica daca ti curosul pe numele categoriei mai apare o fereastra cu background-ul negru in care scrie o descriere mai amanuntita (depinde dupa caz) pentru mai multe detali am sa atasez si doua poze
Imaginea 1
Imaginea 2
Multumesc anticipat
Ultima editare efectuata de catre Source in Sam Sept 10, 2011 9:51 pm, editata de 3 ori
Re: Un alt gen de descriere al categoriilor
Bună ziua,
Ceva asemănător aici: https://help.forumgratuit.ro/t9372-crearea-unei-casute-de-informatii-pentru-link-uri-bannere !
Ceva asemănător aici: https://help.forumgratuit.ro/t9372-crearea-unei-casute-de-informatii-pentru-link-uri-bannere !
Mark.- Membru Forumgratuit
Varsta : 112
Data înscrierii : 23/08/2011
Mulțumiri : 0
Mark a dat cel mai bun raspuns la intrebarea ta...alt raspuns nu exista...Mark. a scris:Bună ziua,
Pai, care ar fi varianta sa il ajutam?
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Bun multumesc am sa incer sa urmez acel tutorial multumesc frumos celor care m-au ajutat
Mai am o singura intrebare cea ce scrie in casuta accea o pun in descrierea forumului cu urmatorul cod
<a href="LINK" class="info">MASCĂ LINK
<span>TEST- Welcome to ..... Enjoi </span></a>
adica daca eu vreau sa am la categoria regulame o astfel de descriere trebuie sa bag acel cod in descrierea categoriei + acel cod in foaia de stil
Nu ?
A-mi cer scuze pentru dublu post, nu am fost atent
adica daca eu vreau sa am la categoria regulame o astfel de descriere trebuie sa bag acel cod in descrierea categoriei + acel cod in foaia de stil
Nu ?
Vă reamintim că mesajele duble nu sunt acceptate decât dacă a trecut o perioada de 24 de ore de la ultimul mesaj (folosiți butonul edit).
Mulţumesc pentru înţelegere!
Mulţumesc pentru înţelegere!
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Codul css il bagi in css si codul html il adaugi in descrierea categoriei/forumului.Source a scris:Mai am o singura intrebare cea ce scrie in casuta accea o pun in descrierea forumului cu urmatorul cod
Nu ?
Have a good day!
Poftim, ce tutorial? Acel tutorial e altceva...
Ca sa nu fac spam cauta pe google: Forumuri in unul + icon de status motaneltutorials
Deci, totusi, pana la urma ce doriti?
Ca sa nu fac spam cauta pe google: Forumuri in unul + icon de status motaneltutorials
Deci, totusi, pana la urma ce doriti?
Gassy- Membru activ
Da auma am incercat acel tutorial imaginea sta acolo eu dorec cand pun cursorul pe numle categoriee sa apara acea imagine cu descrierea in ea nu neaparat imagine cv incadrat intru-un chenar cu fundalul negru in care sa apar DESCRIEREA CATEGORIEI
Link http://liquidartz.all-forum.net/ Mai mutl de atat cum pot sa explic pentru ca nu am ce, s-au facut 700 de mi de intrebari si tot nu a intele nimeni ce dorec eu pfff priviti acel link si puneti cursorul pe numele categoriei si cea ce apre AIA VREAU EU
EXEMPLU
Dumneavoastra
Link http://liquidartz.all-forum.net/ Mai mutl de atat cum pot sa explic pentru ca nu am ce, s-au facut 700 de mi de intrebari si tot nu a intele nimeni ce dorec eu pfff priviti acel link si puneti cursorul pe numele categoriei si cea ce apre AIA VREAU EU
EXEMPLU
Dumneavoastra
Ce versiune folositi?
Gassy- Membru activ
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum