Un alt gen de descriere al categoriilor
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 3 • Distribuiţi
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Un alt gen de descriere al categoriilor
Buna dimineata, a-si dori si eu sa stiu cum pot face ca la descrierea categoriilor sa am inca o descriere am sa o numesc "miscatoare" deoarece se misca o data cu sageata cursorului, adica daca ti curosul pe numele categoriei mai apare o fereastra cu background-ul negru in care scrie o descriere mai amanuntita (depinde dupa caz) pentru mai multe detali am sa atasez si doua poze
Imaginea 1
Imaginea 2
Multumesc anticipat
Imaginea 1
Imaginea 2
Multumesc anticipat
Ultima editare efectuata de catre Source in Sam Sept 10, 2011 9:51 pm, editata de 3 ori
Re: Un alt gen de descriere al categoriilor
Sunteti sigur ca acel forum face parte din platforma ForumGratuit ?
Mda.. Nici eu nu cred ca acel forum face parte din Forum Gratuit .
Noi raspundem si va ajutam doar la forumurile din cadrul platformei forumgratuit.
Noi raspundem si va ajutam doar la forumurile din cadrul platformei forumgratuit.
Forumul face parte din serviciul gratuit, v-as arata eu tutorialul , dar daca fac asta iau warn .
Da forumul face parte din pataforma ForumGtatuit, si nu inteleg Emanuel de ce sa primesti warn daca arati tutorialul ?
el vorbeşte de un tooltip..
Şi face parte din platforma forumgratuit..
Şi face parte din platforma forumgratuit..
link sters
@ Sunt acceptate link-urile catre alte forumuri , in scopul de a ajuta un membru.
@ Sunt acceptate link-urile catre alte forumuri , in scopul de a ajuta un membru.
paulik0203, ati primit warn pentru spam
De cand asta?
paulik0203 a scris:Sunt acceptate link-urile catre alte forumuri , in scopul de a ajuta un membru.
De cand asta?
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Pana la urma a-mi paote da si mie cineva acel cod de care am nevoie va rog frumos.
Multumesc
Multumesc
Da ce ai cenzurat atta imaginile fraticule?Numa linku trebe..e deajuns
De la atata cenzurat nici nu vad ce ai vrut sa pui in evidenta
De la atata cenzurat nici nu vad ce ai vrut sa pui in evidenta
Acesta este Linkul http://liquidartz.all-forum.net/ numai ajutati-ma cineva. Sper sa nu primesc warn
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum