Cum pun top66 pe forum ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum pun top66 pe forum ?
unde pot sa pun si eu codul de la top66 ? plz
Re: Cum pun top66 pe forum ?
Intra pe www.top66.ro si inregistreaza-ti forumul, mai exact aici :
http://www.top66.ro/signup
Apoi vei primi acolo sau pe eamil un cod html pe care il vei pune pe forumul tau
http://www.top66.ro/signup
Apoi vei primi acolo sau pe eamil un cod html pe care il vei pune pe forumul tau
unde mai exact pe forumul meu ?
Daca doresti in pagina de start a forumului, adica in index intri la
Afisare -> Pagina de Start -> Generalitati -> Mesaj pe pagina de start -> Continutul mesajului si aici adaugi codul html.
Daca deti un portal creezi un nou widget si pui acolo codul html.
Afisare -> Pagina de Start -> Generalitati -> Mesaj pe pagina de start -> Continutul mesajului si aici adaugi codul html.
Daca deti un portal creezi un nou widget si pui acolo codul html.
*** Din moment ce acest topic pare a fi rezolvat îl voi închide si îl voi marca [Rezolvat]
Subiecte similare
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» Cum imi pun codul de la TOp66 pe forum? [R]
» Pot sa pun bannerul top66 la parteneri ?
» Cum fac ca atunci cand dau click pe un forum/categorie sa fiu redirectionat la un site/forum?
» Cum adaug un banner de vot, gen top66 ? edit1960 [R]
» Cum imi pun codul de la TOp66 pe forum? [R]
» Pot sa pun bannerul top66 la parteneri ?
» Cum fac ca atunci cand dau click pe un forum/categorie sa fiu redirectionat la un site/forum?
» Cum adaug un banner de vot, gen top66 ? edit1960 [R]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum