Blue Style
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Suport pentru site-ul Hitskin.com :: Prezentari de teme
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Blue Style
Rezumarea primului mesaj :
Creator - Emanuel
Versiune -
CSS Personalizat - Da
Culori predominante - alb & albastru
Compatibila pe browserele -
Dificultate -
Descarca Tema - Click Aici
Descriere - Dupa ce m-am tot saturat sa fac teme care necesitau editarea templateurilor mi-am zis sa fac si eu o tema phpbb3 si uite ca am reusit in cele din urma. Iar asa am deosebita placere sa va prezint prima mea tema phpbb3.
Creator - Emanuel
Versiune -
CSS Personalizat - Da
Culori predominante - alb & albastru
Compatibila pe browserele -
Dificultate -
Descarca Tema - Click Aici
Descriere - Dupa ce m-am tot saturat sa fac teme care necesitau editarea templateurilor mi-am zis sa fac si eu o tema phpbb3 si uite ca am reusit in cele din urma. Iar asa am deosebita placere sa va prezint prima mea tema phpbb3.
Re: Blue Style
Ati cam exagerat cu culoarea alb, ar fi aratat mult mai bine daca nu predomina atat de mult aceasta culoare. In privinta meniului, mi se pare putin prea deformat.
Daca rezolvati aceste 2 aspecte, cu siguranta tema ar fi aratat mult mai bine. Succes incontinuare!
Daca rezolvati aceste 2 aspecte, cu siguranta tema ar fi aratat mult mai bine. Succes incontinuare!
Re: Blue Style
Frumos.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» New Cs Style
» din: New Cs Style
» New phpbb3 Style
» Tema BS - IPB Theme STYLE
» Cstrike - dashed style
» din: New Cs Style
» New phpbb3 Style
» Tema BS - IPB Theme STYLE
» Cstrike - dashed style
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Suport pentru site-ul Hitskin.com :: Prezentari de teme
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum