Cstrike - dashed style
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Suport pentru site-ul Hitskin.com :: Prezentari de teme
Pagina 1 din 3 • Distribuiţi
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Cstrike - dashed style
Cstrike - dashed style
Nume tema: Dashed Style
Versiune forum: phpbb2
Link catre tema: http://ro.hitskin.com/?afolder=theme&id=177077
Screenshot-uri: mai jos
CSS personalizat: da
- Recomandari:
- *Pentru a avea un meniu de navigare frumos, am lasat in CSS un cod pentru un chenar, doar ce aveti voi de facut este sa inlocuiti din overall_header =>
- Cod:
<table cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" align="{MENU_POSITION}">
<tr>
<td align="{MENU_POSITION}"{MENU_NOWRAP}>{GENERATED_NAV_BAR}</td>
</tr>
</table>
- Cod:
<table id="borderull" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" align="{MENU_POSITION}">
<tr>
<td align="{MENU_POSITION}"{MENU_NOWRAP}>{GENERATED_NAV_BAR}</td>
</tr>
</table>
- Este compatibila pe browserele:
***Mozilla Firefox
***Google Chrome
***Safari
*corectarea modelului de prezentare , adaugarea tag-ului spoiler
Re: Cstrike - dashed style
Hei, e creata de tine, a? Cu ajutorul meu si a celoralalti de pe forumul de suport....
Cel putin puteai sa zici sa deschideti un topic pe forumul de suport pentru cei ce intalnesc probleme, ci nu:
Cel mai bine puteai sa percizezi ca este facuta cu ajutorul meu.
Oricum, nu ma supar asa tare...
Cel putin puteai sa zici sa deschideti un topic pe forumul de suport pentru cei ce intalnesc probleme, ci nu:
puNNcT. a scris:daca nu reusiti, un Pm si va ajut cand am timp.
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Mulțumiri : 0
bai frate , mai ajutat la meniu si acuma gata .. tot e facut de tne ?
Hai laso balta :-j
Hai laso balta :-j
Gassy a scris:Hei, e creata de tine, a? Cu ajutorul meu si a celoralalti de pe forumul de suport....
Cel putin puteai sa zici sa deschideti un topic pe forumul de suport pentru cei ce intalnesc probleme, ci nu:puNNcT. a scris:daca nu reusiti, un Pm si va ajut cand am timp.
Deja mă enervezi,postezi pe oriunde,doar de dragul de a posta..şi dacă l-ai ajutat,ce?bravo..nu te mai da mare şi tare pentru că l-ai ajutat..eu cred că doreşti să fi asistent,dar aşa ceva nu se va întampla.
Tema arată destul de bine,bravo..
Alexander., nu ti-a cerut nimeni parerea...
Plus, mai exista si ceva numit stima unul fata de altul...
Oricum, tema nu e rea, cu timpul vei crea teme din ce in ce mai bune!
Ah da, succes!
Plus, mai exista si ceva numit stima unul fata de altul...
- Spoiler:
Mai exista inca ceva pe nume bara warn! Fii atent ca nu mai stai mult pe forum!
Oricum, tema nu e rea, cu timpul vei crea teme din ce in ce mai bune!
Ah da, succes!
Ultima editare efectuata de catre Gassy in Mier Aug 24, 2011 9:23 am, editata de 3 ori
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Mulțumiri : 0
Buna ziua,
Va rog sa mentineti o limita a bunului simt si sa nu degenerati.
puNNcT., pe viitor sa stiti faptul ca daca cineva isi aduce contributia la o anumita creatie, chiar si cu o virgula, are drept de autor pe acea virgula. Atunci cand realizati o tema cu ajutorul mai multor persoane este indicat sa-i precizati pe toti pentru a evita conflictele.
Va rog sa mentineti o limita a bunului simt si sa nu degenerati.
puNNcT., pe viitor sa stiti faptul ca daca cineva isi aduce contributia la o anumita creatie, chiar si cu o virgula, are drept de autor pe acea virgula. Atunci cand realizati o tema cu ajutorul mai multor persoane este indicat sa-i precizati pe toti pentru a evita conflictele.
Mda, ce pot spune ?
Tema e foarte frumoasa.
Faci o treaba minunata. Mai asteptam si alte teme !
Tema e foarte frumoasa.
Faci o treaba minunata. Mai asteptam si alte teme !
O temă pentru forumurile de Counter Strike, după cum reiese din titlu. Țin să menționez că ai făcut o treabă bună cu această temă, pe care o văd pe toate forumurile de Counter Strike sau de jocuri în general. Te felicit... se vede ca știi cu ce se mănâncă coding-ul. Felicitările mele și mergi mai departe !
Steam,el nu a umblat in template sau css(ok poate foarte putin prin css) el a modificat imaginile si cam atat...
- Spoiler:
- Cand creezi o tema trebuie sa o faci de la 0 sa pleci cu tema default de la versiunea care o doresti,nu sa iei o tema gata facuta sa adaugi cateva coduri in css si sa zici ca tema este creata de tine,ave-ti putin respect pentru cei care chiar MUNCESC!
Eu nu prea am văzut o temă ca aceasta... mă rog, dacă tu zici că doar a schimbat imaginile... crezi ce vrei, oricum, eu zic că a muncit la asta, eu cel puțin îl știu cum a muncit !
Ultima editare efectuata de catre SteamKOG. in Lun Sept 19, 2011 11:09 pm, editata de 1 ori
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Tema BS - IPB Theme STYLE
» New Cs Style
» Blue Style
» New phpbb3 Style
» PlayStation style for phpBB3 [R]
» New Cs Style
» Blue Style
» New phpbb3 Style
» PlayStation style for phpBB3 [R]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Suport pentru site-ul Hitskin.com :: Prezentari de teme
Pagina 1 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum