bara de navigare pentru adunarea creditelor
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
DORITI ACEASTA OPTIUNE?
bara de navigare pentru adunarea creditelor
Rezumarea primului mesaj :
salut. am vazut la un site pe care iti poti crea site gratis ca poti descarca bara lor de navigare si de fiecare data cand cauti ceva cu aceea bara de navigare se pune cate un credit. cand ai un anumit numar x de credite poti cumpara cu ele domenii, spatiu de stocare, latime de banda si alte lucruri interesante.
Cred ca ar fi super tare daca si la forumurile forumgratuit ar exista o asemenea bara de navigare.
salut. am vazut la un site pe care iti poti crea site gratis ca poti descarca bara lor de navigare si de fiecare data cand cauti ceva cu aceea bara de navigare se pune cate un credit. cand ai un anumit numar x de credite poti cumpara cu ele domenii, spatiu de stocare, latime de banda si alte lucruri interesante.
Cred ca ar fi super tare daca si la forumurile forumgratuit ar exista o asemenea bara de navigare.
Re: bara de navigare pentru adunarea creditelor
Bună dimineaţa,
Ideea nu e rea deloc, dacă se va aplica, noi vom avea de câstigat. Dar cu părere de rău te anunţ că acest lucru nu se va realiza, fiindcă membrul din staff ce lucra la firma de host(lexa) a părăsit echipa.
Ideea nu e rea deloc, dacă se va aplica, noi vom avea de câstigat. Dar cu părere de rău te anunţ că acest lucru nu se va realiza, fiindcă membrul din staff ce lucra la firma de host(lexa) a părăsit echipa.
Nu lexa era cea care se ocupa de realizarea acestor lucruri, ci The Godfather. Ceilalti tehnicieni sunt mai mult pentru a traduce in limba lor optiunile. Si totusi sunt doar vreo 2-3 tehnicieni (din toti care exista pe aceasta platforma) care sa se ocupe cu realizarea acestor lucruri (crearea unei/unor functii in PHP).Keir a scris:Bună dimineaţa,
Cat despre votare, am votat nu. Eu unul, nu cred ca se va implementa asa ceva niciodata.
Coddy- Membru activ
Varsta : 74
Localizare : ...
Data înscrierii : 07/01/2012
Mulțumiri : 0
Cu toate ca sunt convinsa de faptul ca nu se va intampla acest lucru niciodata votez cu 'da', n-as avea nimic de pierdut.
Zack. a scris:Gassy a scris:Pai, de castigat e bine, dar numai nu prin aceasta metoda, de ce aceasta metoda? Cum? Unde? De ce anume sa cautam prin toolbar ca sa castigam!
De ce te-ar deranja daca ai da niste click-uri in fiecare zi si apoi ai primi un "premiu" ? Ce ar fi rau in asta? Tu, ca utilizator obisnuit, de ce ai vrea sa muncesti cat mai mult ca sa primesti ceva? Acuma, ca nu le convine tehnicienilor e alta treaba, insa pentru noi ar fi un beneficiu
Sunt de aceeas parere cu Zack.,pentru noi ar fi un beneficiu.
Dupa atita timp doar citeva voturi?
Sugestie mai veche de 1 an => inchisa si arhivata.
Sugestie mai veche de 1 an => inchisa si arhivata.
Avind in vedere ca acea bara de navigare ar contoriza intr-un fel activittea forumului, insa din pacate poate fi usor sa abuzam de ea, sugestia a fost respinsa. Deja exista un sistem mult mai complex de analizare a activitatii unui forum, in baza caruia forumurile cu activitate mare primesc ocazional domenii gratuite.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cerere butoane pentru bara de navigare
» Cum modific Bara Navigare pentru punBB
» Bara de navigare dezordonata pentru vizitatori
» Cerere Img: Butoane pentru bara de navigare
» As dori sa imi modificati cod-ul pentru bara de navigare
» Cum modific Bara Navigare pentru punBB
» Bara de navigare dezordonata pentru vizitatori
» Cerere Img: Butoane pentru bara de navigare
» As dori sa imi modificati cod-ul pentru bara de navigare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum