bara de navigare pentru adunarea creditelor
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
DORITI ACEASTA OPTIUNE?
bara de navigare pentru adunarea creditelor
salut. am vazut la un site pe care iti poti crea site gratis ca poti descarca bara lor de navigare si de fiecare data cand cauti ceva cu aceea bara de navigare se pune cate un credit. cand ai un anumit numar x de credite poti cumpara cu ele domenii, spatiu de stocare, latime de banda si alte lucruri interesante.
Cred ca ar fi super tare daca si la forumurile forumgratuit ar exista o asemenea bara de navigare.
Cred ca ar fi super tare daca si la forumurile forumgratuit ar exista o asemenea bara de navigare.
Re: bara de navigare pentru adunarea creditelor
Ce bara de navigare? Ca nu inteleg nimica!
Daca te referi la toolbar, atunci iti spun ca e cea mai mare prostie pe care am auzit-o vreodata! Asa toti ar avea domenii .com! Nu are sens, cauti ceva si se aduna un credit, eu as sta cateva ore si as cauta continuu ceva pana o sa se adune 1600 de credite si "voila"
Daca te referi la toolbar, atunci iti spun ca e cea mai mare prostie pe care am auzit-o vreodata! Asa toti ar avea domenii .com! Nu are sens, cauti ceva si se aduna un credit, eu as sta cateva ore si as cauta continuu ceva pana o sa se adune 1600 de credite si "voila"
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Mulțumiri : 0
nu. adica sa fie o limita de vreo 10 cautari pe zi sau ceva de genu
Cea mai rea sugestie din toate timpurile
Nici odata nu se va aplica asa ceva, asa ca nu isi are rostul aceasta propunere, ba mai mult...
Nici odata nu se va aplica asa ceva, asa ca nu isi are rostul aceasta propunere, ba mai mult...
Gassy- Membru activ
Ideea nu este rea deloc, pentru ca noi am avea de castigat, insa nu se va aplica niciodata
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Pai, de castigat e bine, dar numai nu prin aceasta metoda, de ce aceasta metoda? Cum? Unde? De ce anume sa cautam prin toolbar ca sa castigam! De ce sa ne gandim numai la noi? Tehnicienii sa munceasca pentru orice iar noi sa folosim munca cuiva gratuit? Absolut gratuit? Chiar si creditele?
Cel mai bine ar fi sa facem ceva bine, util pentru forumgratuit si sa primim credite prin asa metoda!
Cel mai bine ar fi sa facem ceva bine, util pentru forumgratuit si sa primim credite prin asa metoda!
Gassy- Membru activ
Gassy a scris:Pai, de castigat e bine, dar numai nu prin aceasta metoda, de ce aceasta metoda? Cum? Unde? De ce anume sa cautam prin toolbar ca sa castigam!
De ce te-ar deranja daca ai da niste click-uri in fiecare zi si apoi ai primi un "premiu" ? Ce ar fi rau in asta? Tu, ca utilizator obisnuit, de ce ai vrea sa muncesti cat mai mult ca sa primesti ceva? Acuma, ca nu le convine tehnicienilor e alta treaba, insa pentru noi ar fi un beneficiu
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Cum ai mai zis nu se va aplica niciodata asa metoda!
Poate insa, daca beneficiem cu ceva...
Sincer sa fiu, tehnicienii au o viata personala, si te gandesti cat timp i-au luat ca sa creeze aceasta platforma, plus, sa mai tie sub control un forum de suport, si sa mai aiba grija ca si celelalte forumuri de suport sa fie sub control, multe alte lucruri. Macat ceva bani sa faca si ei pentru asa multa munca!
Sunt sigur ca daca tu erai in locul lor puneai preturi mai mari poate!
Deci, nu ma gandesc numai la mine, nu sunt zgarcit!
Le multumesc tehnicienilor pentru ceea ce au facut si le urez bafta in continuare!
Poate insa, daca beneficiem cu ceva...
Sincer sa fiu, tehnicienii au o viata personala, si te gandesti cat timp i-au luat ca sa creeze aceasta platforma, plus, sa mai tie sub control un forum de suport, si sa mai aiba grija ca si celelalte forumuri de suport sa fie sub control, multe alte lucruri. Macat ceva bani sa faca si ei pentru asa multa munca!
Sunt sigur ca daca tu erai in locul lor puneai preturi mai mari poate!
Deci, nu ma gandesc numai la mine, nu sunt zgarcit!
Le multumesc tehnicienilor pentru ceea ce au facut si le urez bafta in continuare!
Gassy- Membru activ
cred si ca ar fi posibil daca iei o asemenea bara de navigare si modifici cate ceva la ea. insa poate ca ai dreptate. eu am postat asta ca pe o sugestie,o propunere. deci daca se va aplica vreodata asta nu am de unde sa stiu. trebuie sa gasim o metoda sa fie bine pentru toti. adica e adevarat ca daca asta s-ar intampla forumgratuit va fi asaltat si oamenii si-ar face adrese de e-mail pentru creerea mai multor forumuri dar nu se stie niciodata.
Daca aceasta propunere ar atinge un prag mare de votari ar avea o sansa de a fi acceptata, ceea ce nu cred. Este chiar atat de greu sa achizitionati o adresa de domeniu? Asa toti o sa isi ia domeniu deoarece pot face spam cu proxy.
Forumgratuit ar putea da faliment daca sar aplica aceasta propunere. Un domeniu nu este ieftin, dar nici foarte scump.
Forumgratuit ar putea da faliment daca sar aplica aceasta propunere. Un domeniu nu este ieftin, dar nici foarte scump.
Vizitato- Vizitator
Depinde, probabil ca acel toolbar are un sistem de prelucrare a datelor care le aduce destui bani celor care l-au implementat - pur si simplu prin vinzarea datelor statistice colectate.
NU stiu , nu cred ca la membri le place acesta sugestie , dupa cum vad au postat doar gassy si zack totusi am sa votez da.
.Richard- Membru activ
Localizare :
Data înscrierii : 06/11/2011
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cerere butoane pentru bara de navigare
» Cum modific Bara Navigare pentru punBB
» Bara de navigare dezordonata pentru vizitatori
» Cerere Img: Butoane pentru bara de navigare
» As dori sa imi modificati cod-ul pentru bara de navigare
» Cum modific Bara Navigare pentru punBB
» Bara de navigare dezordonata pentru vizitatori
» Cerere Img: Butoane pentru bara de navigare
» As dori sa imi modificati cod-ul pentru bara de navigare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum