Indexare google.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Indexare google.
Rezumarea primului mesaj :
Am creat un forum aici pe forumgratuit.Problema e ca google mi-a indexat doar pagina de start a forumului.Restul paginilor nu le gasesc.Si am postat un numar maricel de subiecte.Ce se intampla?
da rezolvat
Am creat un forum aici pe forumgratuit.Problema e ca google mi-a indexat doar pagina de start a forumului.Restul paginilor nu le gasesc.Si am postat un numar maricel de subiecte.Ce se intampla?
da rezolvat
Ultima editare efectuata de catre resident2 in Lun Aug 29, 2011 1:01 pm, editata de 1 ori
Re: Indexare google.
resident2 a scris:Elizdor nustiu daca ai facut ceva dar de necrezut acum 2 minute am cautat pe google si mi-a indexat aproape toate paginile de pe forum.Ai facut ceva?
Probabil a dat google mai greu de forumul tau pentru ca l-ai indexat abia acum si daca vei mai astepta vei vedea ca cu timpul vor aparea toate paginile care sunt vizibile pentru vizitatori
ezlidor a scris:Nu ... nu lucrez la google ))))
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Mulțumiri : 0
Rezolvat?
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
da,rezolvat
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum