Indexare google
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Indexare google
Ideea e ca, desi am citit toate topicurile referitoare la asta aici...sper ca n'am ratat niciunul, nu mi'am gasit un raspuns. Am verificat site'ul, am trimis in disperare cred ca 20 de sitemap'uri, si google inca nu mi'a indexat site'ul. Ce trebuie sa mai fac?> Au trecut mai mult de 48 de ore...chiar 5 zile cred...si nu s'a intamplat nimic...pur si simplu nu sunt indexat...ce ar trebui sa fac ca google sa ma indexeze si pe mine in afara de trimiterea de sitemap'uri?
Re: Indexare google
Indexare de catre google nu se face in 3-5-7 zile, eu am asteptat 3 luni pana a fost indexat (asa cum am vrut).
Trebuie sa ai rabdare.
Daca forumul este cel din profil nu stiu cine va scrie denumirea forumului "fre3styl3" pune la "Numele site-ului " un nume mai usor de cautat (asta in panoul de administrare)
Trebuie sa ai rabdare.
Daca forumul este cel din profil nu stiu cine va scrie denumirea forumului "fre3styl3" pune la "Numele site-ului " un nume mai usor de cautat (asta in panoul de administrare)
Re: Indexare google
Având în vedere că pentru moment acest topic nu mai prezintă interes pentru autor, iar întrebarea sa a primit răspuns, îl voi închide şi marca "rezolvat".
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum