Plasare Chat Box pe forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Plasare Chat Box pe forum
Rezumarea primului mesaj :
Am pus chat Boxul in portal dar daca il pun in stanga sau dreapta paginii el isi schimba dimesiunea ,nu se mai vad butoanele de log in in chat si altele ...El trebuie ineaparat sa fie pe mijlocul paginii ? adica sa ocupe foarte mult spatiu ....!
Am pus chat Boxul in portal dar daca il pun in stanga sau dreapta paginii el isi schimba dimesiunea ,nu se mai vad butoanele de log in in chat si altele ...El trebuie ineaparat sa fie pe mijlocul paginii ? adica sa ocupe foarte mult spatiu ....!
Re: Plasare Chat Box pe forum
Am zis sa-ti treci adresa in profil!EU13 a scris:phpBB3 (prosilver)
http://reclama...
Si..:
puNNcT. a scris:care chatbox , cel al forumuri sau unul personalizat ?
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Mulțumiri : 0
Nu te inetleg , spui de chatboxul Activat de la Module ? , acela normal ca adca il pui pe margine se face mic , ori il lasi in foter ori in header.
pai atunci clar ca opuca mult spatiu .... dar cum ii pot dezactiva de la de pe pagina Acasa si sa fie doar pe pagina de Portal ?
Inca ceva ... daca un vizitator vine si nu este logat as vrea ca sa vada chatul se poate ?
Inca ceva ... daca un vizitator vine si nu este logat as vrea ca sa vada chatul se poate ?
EU13, Vă reamintim că mesajele duble nu sunt acceptate decât dacă a trecut o perioada de 24 de ore de la ultimul mesaj (folosiți butonul edit).
Mulţumesc pentru înţelegere!
Pentru alte intrebari va rog sa deschideti alte topicuri
Mulţumesc pentru înţelegere!
Pentru alte intrebari va rog sa deschideti alte topicuri
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cum pun chat pe forum ?
» Chat in forum.
» cum pun chat pe forum
» Cum adaug altfel de chat pe forum?
» cum pot pune chat pe forum [R]
» Chat in forum.
» cum pun chat pe forum
» Cum adaug altfel de chat pe forum?
» cum pot pune chat pe forum [R]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum