Permisiuni si pentru smilies
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 5 din 5 • Distribuiţi
Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Doriti adaugarea acestei optiuni?
Permisiuni si pentru smilies
Rezumarea primului mesaj :
Propunerea mea este urmatoarea: sa fie adaugate permisiuni si la smilies. Poate doriti, de exemplu, ca un emoticon sa fie folosit doar de staff, nu si de ceilalti membri.
Ce parere aveti?
Propunerea mea este urmatoarea: sa fie adaugate permisiuni si la smilies. Poate doriti, de exemplu, ca un emoticon sa fie folosit doar de staff, nu si de ceilalti membri.
Ce parere aveti?
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Re: Permisiuni si pentru smilies
PRO ! uni se cred sefi pe forum
Da , e o chestie folositoare pentru staff.
Votez da ,nu adunce nimic in minus aceasta sugestie.
Este o sugestie buna. Smilies-urile / emoticoanele sunt folosite adesea pentru a exprima un gest, etc. dar in cazul staff-ului sunt folosite pentru moderare (nu neaparat), asa ca in loc sa punem smilies-urile la Favorite in browser sau sa facem un topic separat de unde sa le copiem si sa le introducem in mesajele de moderare, este mult mai usor si rapid sa le acordam permisiuni.
Am votat Da.
Am votat Da.
Vexx- Membru activ
Varsta : 27
Data înscrierii : 20/04/2012
Mulțumiri : 4
Madalin. a scris:Este o sugestie buna. Smilies-urile / emoticoanele sunt folosite adesea pentru a exprima un gest, etc. dar in cazul staff-ului sunt folosite pentru moderare (nu neaparat), asa ca in loc sa punem smilies-urile la Favorite in browser sau sa facem un topic separat de unde sa le copiem si sa le introducem in mesajele de moderare, este mult mai usor si rapid sa le acordam permisiuni.
Am votat Da.
Adi.- Membru onorific
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2012
Mulțumiri : 30
Sunt de acord cu aceasta idee. Pro!
Asa este, dar nu cred ca Topic rezolvat ar fi o exceptie. Pe mine unul ma deranjeaza sa vad 2 mesaje la rand care contin aceeasi imagine. Ma refer la faptul ca autorul posteaza acel emoticon cand a rezolvat, si staff-ul cand trimite topicul in Arhiva.Ina a scris:Mie personal mi-ar conveni sa pot da permisiuni separate si pentru imaginile de care intr-adevar nu au nevoie utilizatorii, cum ar fi
Am votat DA.
Sunt de acord cu SGSS .
Am votat "da" .
Am votat "da" .
Votez da
Sugestie mai veche de 1 an. Inchisa si arhivata.
Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» Permisiuni diferite pentru grupuri in privinta icon-urilor pentru mesaje
» Permisiuni pentru a nu vizualiza categoria
» Permisiuni si pentru paginile HTML
» Permisiuni de vizualizare pentru widgeturi
» Permisiuni pentru acces template
» Permisiuni pentru a nu vizualiza categoria
» Permisiuni si pentru paginile HTML
» Permisiuni de vizualizare pentru widgeturi
» Permisiuni pentru acces template
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 5 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum