Permisiuni si pentru smilies
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 1 din 5 • Distribuiţi
Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Doriti adaugarea acestei optiuni?
Permisiuni si pentru smilies
Propunerea mea este urmatoarea: sa fie adaugate permisiuni si la smilies. Poate doriti, de exemplu, ca un emoticon sa fie folosit doar de staff, nu si de ceilalti membri.
Ce parere aveti?
Ce parere aveti?
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Re: Permisiuni si pentru smilies
Pro . Ar fii o idee buna . Daca un forum are smiles cu T/C, sau mai stiu eu , chiar ar folosii .
Buna ideea , bravo
+1 .
+1 .
desigur,acest "smilies" ,nu prea are ce sa caute la mebrii,decat stafful sa il foloseasca !
Mă scuzaţi că fac offtopic dar trebuie sa explic ceva .
Mattyas , desigur ca nu trebuie sa apară , dar tu în această secţiune ar trebuii sa raspunzi cu un da , sau nu , iar după aceea să argumentezi !
Mattyas , desigur ca nu trebuie sa apară , dar tu în această secţiune ar trebuii sa raspunzi cu un da , sau nu , iar după aceea să argumentezi !
Mariusfr, nu este obligatoriu sa se pronunte cu "da" sau "nu". Obligatoriu este sa argumentezi un vot. Am votat "da" pentru ca este o sugestie cu adevarat utila. Ar usura mult munca moderatorilor daca ar exista aceasta posibilitate.
EDIT
Scuze.Nustiu ce mi-a venit prin cap.Vroiam sa pun sondajul,fiindca si eu ,,Vreau,, si sa vada cUm era prima data si ceilalti membri!Daca v-am facut probleme imi pare rau.Nu se va mai repeta.PROMIT!
Scuze.Nustiu ce mi-a venit prin cap.Vroiam sa pun sondajul,fiindca si eu ,,Vreau,, si sa vada cUm era prima data si ceilalti membri!Daca v-am facut probleme imi pare rau.Nu se va mai repeta.PROMIT!
Ultima editare efectuata de catre vladbcr in Mier Iun 22, 2011 5:20 pm, editata de 2 ori
vladbcr, ce faceti? Contorizati voturile? Asta oricum se face, fara interventia dvs.
Boldul şi culorile sunt rezervate pentru moderare. Va rog sa folositi fontul de origine al forumului. Postarile duble sint permise la un interval de 24 de ore, Mulţumesc pentru înţelegere!
Boldul şi culorile sunt rezervate pentru moderare. Va rog sa folositi fontul de origine al forumului. Postarile duble sint permise la un interval de 24 de ore, Mulţumesc pentru înţelegere!
Bravo DarkStar!
Mi se pare o idee foarte buna, insa as vrea sa completez ceva:
Cand uploadam un smile el se uploadeaza automat pe servimg daca nu ma gresesc. Asa ca orice membru poate folosi bbcode-ul "img" si sa foloseasca intr-asa mod imaginile. Deci as dori sa completez propunerea ta - sa poti sa interzici pentru membri sa nu poata folosi link-ul imaginii, daca de exemplu va scrie link-ul imaginii intre "img" acesta sa se stearga automat... Ar fi mai bine asa...
Mi se pare o idee foarte buna, insa as vrea sa completez ceva:
Cand uploadam un smile el se uploadeaza automat pe servimg daca nu ma gresesc. Asa ca orice membru poate folosi bbcode-ul "img" si sa foloseasca intr-asa mod imaginile. Deci as dori sa completez propunerea ta - sa poti sa interzici pentru membri sa nu poata folosi link-ul imaginii, daca de exemplu va scrie link-ul imaginii intre "img" acesta sa se stearga automat... Ar fi mai bine asa...
Qouk- Membru Forumgratuit
Varsta : 30
Localizare : ForumGratuit
Data înscrierii : 03/07/2011
Mulțumiri : 0
Pro idee buna!
Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» Permisiuni diferite pentru grupuri in privinta icon-urilor pentru mesaje
» Permisiuni pentru a nu vizualiza categoria
» Permisiuni si pentru paginile HTML
» Permisiuni de vizualizare pentru widgeturi
» Permisiuni pentru acces template
» Permisiuni pentru a nu vizualiza categoria
» Permisiuni si pentru paginile HTML
» Permisiuni de vizualizare pentru widgeturi
» Permisiuni pentru acces template
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 1 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum