Permisiuni si pentru smilies
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 4 din 5 • Distribuiţi
Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Doriti adaugarea acestei optiuni?
Permisiuni si pentru smilies
Rezumarea primului mesaj :
Propunerea mea este urmatoarea: sa fie adaugate permisiuni si la smilies. Poate doriti, de exemplu, ca un emoticon sa fie folosit doar de staff, nu si de ceilalti membri.
Ce parere aveti?
Propunerea mea este urmatoarea: sa fie adaugate permisiuni si la smilies. Poate doriti, de exemplu, ca un emoticon sa fie folosit doar de staff, nu si de ceilalti membri.
Ce parere aveti?
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Re: Permisiuni si pentru smilies
KinetiX, probabil ca dumneavoastra nu aveti obiceiul sa ne anuntati cind subiectele dvs sint rezolvate?
Pai poti arata prin 2 metode ca e rezolvat: marchezi subiectul ca fiind rezolvat, sau spui in subiect "topic rezolvat". Sincer, nici mie nu imi place cand cineva foloseste acest smiley (cu exceptia unui membru staff).Ina a scris:KinetiX, probabil ca dumneavoastra nu aveti obiceiul sa ne anuntati cind subiectele dvs sint rezolvate?
Coddy- Membru activ
Varsta : 74
Localizare : ...
Data înscrierii : 07/01/2012
Ina a scris:KinetiX, probabil ca dumneavoastra nu aveti obiceiul sa ne anuntati cind subiectele dvs sint rezolvate?
Ai dreptate Ina, dar exista varianta sa puna iconul rezolvat, oricum si eu m-am mirat cand am citit asta.
Pagnel- Membru Forumgratuit
Localizare : Ramnicu Valcea
Data înscrierii : 08/11/2011
Ba da doamna Ina , dar nu cred ca este obligatoriu de folosit un smile pentru a anunta ca un topic este rezolvat
KinetiX- Membru Forumgratuit
Varsta : 26
Localizare : Caras-Severin
Data înscrierii : 24/08/2011
Da idee perfecta.
Nu este obligatoriu, insa este la dispozitia dumneavoastra, pentru cei care au dificultati in editarea primuluii mesaj. Oricum, chiar si asa destui membri uita complet sa ne mai viziteze dupa ce primesc raspuns...
Eu nu am inteles de ce fix acel smiley v-a deranjat atit de mult. Mie personal mi-ar conveni sa pot da permisiuni separate si pentru imaginile de care intr-adevar nu au nevoie utilizatorii, cum ar fi
Eu nu am inteles de ce fix acel smiley v-a deranjat atit de mult. Mie personal mi-ar conveni sa pot da permisiuni separate si pentru imaginile de care intr-adevar nu au nevoie utilizatorii, cum ar fi
Domnule , Zack! Este o idee , gandita si foarte buna! Am votat , DA din motiv ca unii membri folosesc aceste smileuri!
Am votat cu 'Da', mi se pare o idee buna, astfel n-ar mai trebui sa ne mai invartim ca adminsitratori cand vrem ca doar noi sa postam ceva.
Mai trebuie multe voturi,sa duca cineva ideea tehniciienilor.?
Am votat da, sper sa fie aplicata aceasta sugestie
Am votat da, pare a fi o idee buna. Unele smiles ar trebui folosite doar pentru membri staff, iar altele doar pentru membri obisnuiti.
Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» Permisiuni diferite pentru grupuri in privinta icon-urilor pentru mesaje
» Permisiuni pentru a nu vizualiza categoria
» Permisiuni si pentru paginile HTML
» Permisiuni de vizualizare pentru widgeturi
» Permisiuni pentru acces template
» Permisiuni pentru a nu vizualiza categoria
» Permisiuni si pentru paginile HTML
» Permisiuni de vizualizare pentru widgeturi
» Permisiuni pentru acces template
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 4 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum