Separarea uneltelor de moderare pentru un grup de membri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 2 din 3 • Distribuiţi
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Sunteti de acord ca uneltele de moderare sa poata fi atribuite separat?
Separarea uneltelor de moderare pentru un grup de membri
Rezumarea primului mesaj :
Dupa ce am vazut cele postate AICI, m-am hotarat sa propun ca uneltele de moderare sa poata fi despartite. Exemplu: grupul Y sa poata doar edita mesajele, grupul X sa poata doar sterge mesajele, grupul Z sa poata doar desparti mesajele si tot asa. Nu a fost ideea mea, dar am propus-o dupa ce am vazut ca autorul nu facuse acest lucru.
Ce parere aveti? Este o idee benefica tuturor?
Ce parere aveti? Este o idee benefica tuturor?
Vizitato- Vizitator
Re: Separarea uneltelor de moderare pentru un grup de membri
M-am razgandit cu privire la aceasta sugestie ... mie mi-a venit o alta ideea si as introduce-o tot in aceasta cerere: de a limita anumiti useri de a nu mai avea acces la respectiva sectiune, sa nu fie banat pe forum, dar sa nu aiba acces in acea sectiune ...
se poate realiza asa ceva ... dar as insemna ca trebuie sa faci un grup invizibil pentru cei restrictionari ... cam greu ... mi-am mutat si eu votul pe DA
se poate realiza asa ceva ... dar as insemna ca trebuie sa faci un grup invizibil pentru cei restrictionari ... cam greu ... mi-am mutat si eu votul pe DA
Dar poti si acum sa faci asta, dar trebuie realizat un grup pentru eiezlidor a scris:M-am razgandit cu privire la aceasta sugestie ... mie mi-a venit o alta ideea si as introduce-o tot in aceasta cerere: de a limita anumiti useri de a nu mai avea acces la respectiva sectiune, sa nu fie banat pe forum, dar sa nu aiba acces in acea sectiune ...
Oare se poate si fara grup?
Si cam pe cand vom putea sa folosim aceasta optiune?
Fiindca vad ca nimeni nu mai zice nimeni, nimeni nu mai voteaza.
Va fi sau nu va fi aceasta Sugestie realizata?
Fiindca vad ca nimeni nu mai zice nimeni, nimeni nu mai voteaza.
Va fi sau nu va fi aceasta Sugestie realizata?
Cred ca administratorul lexa are ultimul cuvant,nu?
Noi am votat, sa speram ca va veni si decizia finala.
Noi am votat, sa speram ca va veni si decizia finala.
Vizitato- Vizitator
Uita-te citi useri sunt inregistrati in acest forum de suport :
Avem 1434 membri inregistrati
Citi au optat pentru aceasta optiune ? 17
Te las pe tine sa calculezi cit la suta , au votat.
Mi se pare o optiune interesanta, am si votat cu da, dar asta nu este de ajuns.
Asa ca , sa mai asteptam...
Te las pe tine sa calculezi cit la suta , au votat.
Mi se pare o optiune interesanta, am si votat cu da, dar asta nu este de ajuns.
Vizitato- Vizitator
1960:Va dati seama ca majoritatea s-au inregistrat doar pentru ca aveau probleme cu forumul/intrebari,etc.
Marea parte din acesti 1434 de useri inregistrati nu s-au logat doar pentru a vota,ci pentru ca aveau probleme serioase,sau doar mici intrebari.
Marea parte din acesti 1434 de useri inregistrati nu s-au logat doar pentru a vota,ci pentru ca aveau probleme serioase,sau doar mici intrebari.
Vizitato- Vizitator
Pai si ce sa le facem???1960 a scris:Uita-te citi useri sunt inregistrati in acest forum de suport :
Le trimitem PM prin care ii rugam frumos sa vina sa voteze?
Crezi ca pe ei de asta ii doare capul?
Ar trebui ca Sondajele Principale sa fie afisate in Widgetul Forumului pentru a vota mai multa lume.
Altfel nu vine lumea de buna voie, fiindca NU II INTERESEAZA.
Lizzard a scris:1960:Va dati seama ca majoritatea s-au inregistrat doar pentru ca aveau probleme cu forumul/intrebari,etc.
din cei 1434 de useri cel putin 200 nu mai au forum sau nu mai sunt interesati de aceste servicii,alti vreo 300 nu au mai intrat de vreo 3 luni si restu poate ca mai intra dar nu voteaza deci din astia asa multi utilizatori nu te astepta sa voteze toti pentru ca acest lucru este imposibil niciodata nu o sa vezi 1000 de voturi daca se ajunge la 100 sa fi multumit.
EDIT:La ce a zis ezlidor iar propuneri si cine o sa voteze din nou dam in aceeasi chestie
Ultima editare efectuata de catre PWG in Mier Aug 13, 2008 4:23 pm, editata de 1 ori
Noi nu potem face nimic pana la decizia adminului ... dar poti face o propunere de a se afisa un poll in widget ... va rugam nu mai faceti off-topic!
Am votat da! Mi s-ar parea o idee grozava mai ales atunci cand ai grupul de asistenti si/sau designeri
Excelenta ideea, bravo! Vot: Da!!
Excelenta ideea, bravo! Vot: Da!!
Qouk- Membru Forumgratuit
Varsta : 30
Localizare : ForumGratuit
Data înscrierii : 03/07/2011
Mulțumiri : 0
Si eu votez da, poate pentru uni nu ar fi de folos aceasta optiune dar sunt forumuri care ar fi interesate de a limita grupurile.
Vizitato- Vizitator
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Culoare membri grup
» un grup cu toti membri se creaza automat?
» As putea sa fac un grup in care membri lui sa nu poata modera?
» Îmbunătățire: afișați numărul de membri din fiecare grup
» Vreau sa pun link cu poza intre separarea unor forumuri sau intre separarea unor categorii
» un grup cu toti membri se creaza automat?
» As putea sa fac un grup in care membri lui sa nu poata modera?
» Îmbunătățire: afișați numărul de membri din fiecare grup
» Vreau sa pun link cu poza intre separarea unor forumuri sau intre separarea unor categorii
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum