un grup cu toti membri se creaza automat?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
un grup cu toti membri se creaza automat?
Buna seara,
am citit mai multe subiecte pe tema realizarii de grupuri... insa nu am inteles daca se creaza automat un grup cu toti membrii ... sau trebuie sa-l creez eu si sa introduc cu manuta fiecare membru in el... daca este asa.. uf... e tare greu
ma intereseaza acest lucru pentru ca sa trimit un mesaj in masa , la toti userii deodata. am facut asta, insa vad ca nu a ajuns decat la mine.. am luat optiunea trimite la toti membrii
multumesc
am citit mai multe subiecte pe tema realizarii de grupuri... insa nu am inteles daca se creaza automat un grup cu toti membrii ... sau trebuie sa-l creez eu si sa introduc cu manuta fiecare membru in el... daca este asa.. uf... e tare greu
ma intereseaza acest lucru pentru ca sa trimit un mesaj in masa , la toti userii deodata. am facut asta, insa vad ca nu a ajuns decat la mine.. am luat optiunea trimite la toti membrii
multumesc
Re: un grup cu toti membri se creaza automat?
Din cate stiu la crearea forumului sunt implicite doar grupurile de admin si moderator. Un grup pt toti membrii trebuie sa faceti dvs. si puneti adeziune automata la grup cu 0 mesaje. Dupa ultima actualizare facuta pe forumuri, acest lucru este posibil.
deci iau si adaug fiecare user in parte ? am 100 de useri.. uf e tare greu sa faci asta
Nu se vede?...Un grup pt toti membrii trebuie sa faceti dvs. si puneti adeziune automata la grup cu 0 mesaje. Dupa ultima actualizare facuta pe forumuri, acest lucru este posibil.
Creezi un nou grup de exemplu "Toti membrii", ii setezi sa fie grup invizibil iar adeziunea automata activata la 0 mesaje.
Csm- Membru Forumgratuit
Varsta : 102
Data înscrierii : 01/05/2010
Mulțumiri : 0
ok.. sorry. nu am inteles bine , voi incerca . revin cu stiri
multumesc mult
multumesc mult
da... asa e .. multumesc mult pentru raspuns si promptitudine. acum mai ramane sa primeasca si mailurile
o seara buna
editez... unii au primit ..altii nu.. si vorbesc de yahoo, de exemplu..
deci functioneaza . multumesc inca o data
o seara buna
editez... unii au primit ..altii nu.. si vorbesc de yahoo, de exemplu..
deci functioneaza . multumesc inca o data
Puteati sa editati si prima data pt a adauga ceva in mesaj. Asa ati facut dublu post pt care veti fi sanctionat.
topic rezolvat=>inchis
topic rezolvat=>inchis
Subiecte similare
» Cum pot da mesaj privat la toti membri ?
» Cum pun avatare la toti membri?
» Iconita la toti membri !
» Trimitere un email pentru toti membri forumului.
» Icon sa apara la toti membri
» Cum pun avatare la toti membri?
» Iconita la toti membri !
» Trimitere un email pentru toti membri forumului.
» Icon sa apara la toti membri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum