Video inafara de youtube si Dailymotion
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Video inafara de youtube si Dailymotion
Buna cum as putea pune un video in mesaj inafara de youtube si Dailymotion ca de ex:trilulilu?
Multumesc!
Multumesc!
Re: Video inafara de youtube si Dailymotion
Poti afisa videoul doar daca site-ul ofera codul embed. Din cate stiu, trilulilu ofera acest cod. Il copiezi si il pui in continutul mesajului.
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Am incercat si nu merge
Forumgratuit nu ofera taguri bbcode decat pt codurile embeded ale videourilor de pe cele 2 site-uri. Daca doriti de pe alt site aveti nevoie tot de codul embeded pe care il puneti direct in mesaj, dar trebuie sa va activati codurile html in forum.
In primul rand, dvs din panou: PA=>General=> Mesaje si emailuri=>Configurare=>Permite HTML -> DA.
Apoi, si dvs si fiecare user al dvs, din forum: Profil=>Preferinte=>Autorizeaza intotdeauna HTML->DA
In primul rand, dvs din panou: PA=>General=> Mesaje si emailuri=>Configurare=>Permite HTML -> DA.
Apoi, si dvs si fiecare user al dvs, din forum: Profil=>Preferinte=>Autorizeaza intotdeauna HTML->DA
Da ,gata.Eu activasem decat din PA nu si din profil.Acum merge.Multumesc mult!
Puteti inchide.
Puteti inchide.
Subiecte similare
» Probleme la afisare video de pe youtube / dailymotion [R]
» Cum pot adauga un video de pe un site oarecare , in afara de youtube si dailymotion? [R]
» Convertirea unui link YouTube și Dailymotion în videoclip
» pot pune video de pe youtube?
» De ce forumul meu este desfigurat daca intru cu alt browser inafara de Mozilla?
» Cum pot adauga un video de pe un site oarecare , in afara de youtube si dailymotion? [R]
» Convertirea unui link YouTube și Dailymotion în videoclip
» pot pune video de pe youtube?
» De ce forumul meu este desfigurat daca intru cu alt browser inafara de Mozilla?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum