Forum sters !
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Forum sters !
Rezumarea primului mesaj :
Un hacker mi-a sters forumul meu de muzica ! si tot incerc sa il refac de pe siteul vostru de la sectiunea unelte si tot nu mi se reface,as vrea sa am forumul iar din cauza ca am lucrat enorm la el si a fost primul meu forum !
Eu am comunitate de forumuri de mai multe tipuri.
Rog Administratori sa imi dee un mesaj privat in care sa ii spun mai bine sau sa ii dau ID-ul meu de mesenger si forumul,pentru ca nu as vrea sa le fac publice inca deoarece poate imi fura cineva numele comunitati.
Ati putea va rog frumos sa mil repuneti pe picioare cum a fost inainte ?
MULTUMESC !
Un hacker mi-a sters forumul meu de muzica ! si tot incerc sa il refac de pe siteul vostru de la sectiunea unelte si tot nu mi se reface,as vrea sa am forumul iar din cauza ca am lucrat enorm la el si a fost primul meu forum !
Eu am comunitate de forumuri de mai multe tipuri.
Rog Administratori sa imi dee un mesaj privat in care sa ii spun mai bine sau sa ii dau ID-ul meu de mesenger si forumul,pentru ca nu as vrea sa le fac publice inca deoarece poate imi fura cineva numele comunitati.
Ati putea va rog frumos sa mil repuneti pe picioare cum a fost inainte ?
MULTUMESC !
Re: Forum sters !
Da.Dar parola de la el nu mai e aceasi,cred ca a schimbato hacker,cum pot sa o regasesc?
Re: Forum sters !
Va rog sa deschideti un topic nou pentru asta
Voi marca acest topic ca rezolvat
Voi marca acest topic ca rezolvat
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Forum Sters
» Un forum sters mai poate fi recuperat?
» Forum sters / avertizare de stergere a forumului - de ce?
» Help forum- ul mi a fost sters
» Am fost sters de pe propiul meu forum
» Un forum sters mai poate fi recuperat?
» Forum sters / avertizare de stergere a forumului - de ce?
» Help forum- ul mi a fost sters
» Am fost sters de pe propiul meu forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum