Cautare pe Hitskin
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Optuinea cautare pe Hitskin
Cautare pe Hitskin
Rezumarea primului mesaj :
Nu exista nicaieri o sectiune de sugesti pentru Hitskin, desi cred ca ar fi buna.
Deci sugestia este urmatoarea: Sa para butonul cautare pe Hitskin, pentru a gasi mai usor teme si nu sa cauti pe fiecare pagina. De ex: Scriu la cautare: Flower, si sa imi dea toate temele care contin acel titlu, dintr-o limba selectata, si sa putem alege direct o pagina, sa nu trebuiasca sa ne ducem de la una la alta, ex eu ma tot plimb la o tema de pe pagina 10 si trebuie sa ii dau fiecare pagina la rang.
Nu exista nicaieri o sectiune de sugesti pentru Hitskin, desi cred ca ar fi buna.
Deci sugestia este urmatoarea: Sa para butonul cautare pe Hitskin, pentru a gasi mai usor teme si nu sa cauti pe fiecare pagina. De ex: Scriu la cautare: Flower, si sa imi dea toate temele care contin acel titlu, dintr-o limba selectata, si sa putem alege direct o pagina, sa nu trebuiasca sa ne ducem de la una la alta, ex eu ma tot plimb la o tema de pe pagina 10 si trebuie sa ii dau fiecare pagina la rang.
Re: Cautare pe Hitskin
Cum a zis si Keir, de obicei stim titlui temei, da nu ii stim alte detalii. Votez da.
Pagnel- Membru Forumgratuit
Localizare : Ramnicu Valcea
Data înscrierii : 08/11/2011
Mulțumiri : 0
Si eu votez "da" .
Personal stiu foarte multe teme dupa nume, nu dupa categoria din care fac parte.
Personal stiu foarte multe teme dupa nume, nu dupa categoria din care fac parte.
Da, ar ajuta mult .
ALn- Membru Forumgratuit
Varsta : 27
Data înscrierii : 17/11/2012
Mulțumiri : 0
Cautarea a fost implementata pe Hitskin. Aveti si un tutorial despre acest subiect.
Sugestie implementata. Arhivat.
Sugestie implementata. Arhivat.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Problema cu hitskin
» Hitskin din Franta
» Eveniment: Hitskin.com
» Concurs nou cu ocazia Craciunului
» Bug Hitskin Imagini
» Hitskin din Franta
» Eveniment: Hitskin.com
» Concurs nou cu ocazia Craciunului
» Bug Hitskin Imagini
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum