Cautare pe Hitskin
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Optuinea cautare pe Hitskin
Cautare pe Hitskin
Nu exista nicaieri o sectiune de sugesti pentru Hitskin, desi cred ca ar fi buna.
Deci sugestia este urmatoarea: Sa para butonul cautare pe Hitskin, pentru a gasi mai usor teme si nu sa cauti pe fiecare pagina. De ex: Scriu la cautare: Flower, si sa imi dea toate temele care contin acel titlu, dintr-o limba selectata, si sa putem alege direct o pagina, sa nu trebuiasca sa ne ducem de la una la alta, ex eu ma tot plimb la o tema de pe pagina 10 si trebuie sa ii dau fiecare pagina la rang.
Deci sugestia este urmatoarea: Sa para butonul cautare pe Hitskin, pentru a gasi mai usor teme si nu sa cauti pe fiecare pagina. De ex: Scriu la cautare: Flower, si sa imi dea toate temele care contin acel titlu, dintr-o limba selectata, si sa putem alege direct o pagina, sa nu trebuiasca sa ne ducem de la una la alta, ex eu ma tot plimb la o tema de pe pagina 10 si trebuie sa ii dau fiecare pagina la rang.
Re: Cautare pe Hitskin
Foarte buna ideea Akky voi vota DA
Cinstit, nimic nu am inteles din ceea ce ai zis. Pe HitSkin exista cautare dupa titlu, culori, versiune, categorie, limba etc. Ce vrei tu defapt?
Exista deja optiunea de a sorta rezultatele din cautare dupa titlu, in ordine alfabetica. Este intr-adevar relativ recent introdusa, poate nu stiati de ea. Daca doriti ceva anume puteti sa treceti peste primele pagini pina ajungeti la litera dorita. Partea a doua a mesajului n-am inteles-o.
Partea a doua, ma refeream la screire unui numar si apoi apsada pe un buton cautare sam a duc direct la acea pagina.
Adica in loc sa ii dau pe pagina 3,4,5,6,7 sa scriu direct 7 si ma duce acolo.
Adica in loc sa ii dau pe pagina 3,4,5,6,7 sa scriu direct 7 si ma duce acolo.
Cred ca numarul de voturi spune totul despre interesul utilizatorilor.
Desi exista o cautare pe Hitskin, totusi eu nu sint multumita, pentru ca la cautarea dupa culori depinde de alegerile celor care incarca temele pe host si de mult eori am gasit teme pentru care s-au selectat culori complet nepotrivite. Daca sint multe pagini la sortarea dupa nume e aproape imposibil sa gasesti ceva.
Deci nu pentru sugestia in sine, ci pentru ideea de a avea o cautare mai buna pe Hitskin am votat si eu da.
Desi exista o cautare pe Hitskin, totusi eu nu sint multumita, pentru ca la cautarea dupa culori depinde de alegerile celor care incarca temele pe host si de mult eori am gasit teme pentru care s-au selectat culori complet nepotrivite. Daca sint multe pagini la sortarea dupa nume e aproape imposibil sa gasesti ceva.
Deci nu pentru sugestia in sine, ci pentru ideea de a avea o cautare mai buna pe Hitskin am votat si eu da.
O prostie...
Pentru ce asta?
Pentru ce asta?
Qouk- Membru Forumgratuit
Varsta : 30
Localizare : ForumGratuit
Data înscrierii : 03/07/2011
Mulțumiri : 0
Am votat da, nici eu nu sunt multumit de cautarea de pe hitskin
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Votez da, asa as gasi mai repede o anumita tema pe hitskin.
Vizitato- Vizitator
Votez da, pentru ca ar ajuta mult aceasta optiune pentru hitskin.
Coddy- Membru activ
Varsta : 74
Localizare : ...
Data înscrierii : 07/01/2012
Salutare,
Am votat da. De multe ori m-am confruntat cu situaţia de a avea nevoie de o temă, căruia să îi ştiu numele, dar să nu îi ştiu informaţiile de bază(culoarea principala etc... ) pentru a o căuta pe Hitskin, după modul de căutare apăurt.
Am votat da. De multe ori m-am confruntat cu situaţia de a avea nevoie de o temă, căruia să îi ştiu numele, dar să nu îi ştiu informaţiile de bază(culoarea principala etc... ) pentru a o căuta pe Hitskin, după modul de căutare apăurt.
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Problema cu hitskin
» Hitskin din Franta
» Eveniment: Hitskin.com
» Concurs nou cu ocazia Craciunului
» Bug Hitskin Imagini
» Hitskin din Franta
» Eveniment: Hitskin.com
» Concurs nou cu ocazia Craciunului
» Bug Hitskin Imagini
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum