E-mailul de la unelte si administrator poate fi schimbat?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
E-mailul de la unelte si administrator poate fi schimbat?
Eu ma refer la faptul ca daca intru in panoul de administrare si apoi schimb e-mailul fondatorului(adica eu), daca vreau sa recuperez parola sau sa accesez uneltele trebuie sa introduc noul e-mail sau ramane valabil cel vechi?
Vizitato- Vizitator
Re: E-mailul de la unelte si administrator poate fi schimbat?
daca schimbi email-ul din panou, in unelte va trebui sa folosesti email-ul cu care ai creat contul. Daca doresti sa fie aceiasi email, schimba email-ul din unelte.
Re: E-mailul de la unelte si administrator poate fi schimbat?
Da, s-a rezolvat, va multumesc pentru raspuns si scuzati-ma c-am uitat sa anunt c-am rezolvat.Se poate inchide.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» daca-i dau la cineva moderator sau administrator nu poate sa imi "fure forumul ?"
» Cine imi poate explica ce este Culoare Caracter [Administrator] : Culoare Caracter [Moderator] :?
» Nu primesc mailul de confirmare a stergerii forumului
» De ce mi s-a schimbat link-ul la forum?
» Mi sa schimbat tema la forum
» Cine imi poate explica ce este Culoare Caracter [Administrator] : Culoare Caracter [Moderator] :?
» Nu primesc mailul de confirmare a stergerii forumului
» De ce mi s-a schimbat link-ul la forum?
» Mi sa schimbat tema la forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum