imagine la fiecare topic
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
imagine la fiecare topic
Rezumarea primului mesaj :
Salut....am intrebat pe cineva si mi-a spus ca este posibil....am citit pe internet si degeaba..
deci...ce vreau eu mai exact sa fac....sunt pe anumite site-uri(pe multe trackere) ceva cu slide...nu stiu mai exact cum sa spun...adic atunci cand pui mouse-ul pe titlul topicului iti apare o imagine....si aceasta se tine dupa cursor atata timp cat tu il ai pe titlul topicului
am facut niste poze sa intelegeti mai bine
sper ca v-ati dat seama ce am vrut sa zic
Multumesc:)
Salut....am intrebat pe cineva si mi-a spus ca este posibil....am citit pe internet si degeaba..
deci...ce vreau eu mai exact sa fac....sunt pe anumite site-uri(pe multe trackere) ceva cu slide...nu stiu mai exact cum sa spun...adic atunci cand pui mouse-ul pe titlul topicului iti apare o imagine....si aceasta se tine dupa cursor atata timp cat tu il ai pe titlul topicului
am facut niste poze sa intelegeti mai bine
sper ca v-ati dat seama ce am vrut sa zic
Multumesc:)
Re: imagine la fiecare topic
Mi-ati dat impresia ca stiti o modalitate de a folosi tutorialul de acolo pe forumurile noastre. Din pacate, ea nu exista. Aveti explicatia in citatul de mai jos.
Ne pare rau, acest lucru nu este posibil pe forumgratuit.
Topic inchis.
Ne pare rau, acest lucru nu este posibil pe forumgratuit.
Anonimu' a scris:
Singura solutie ca la fiecare topic sa apara imagini diferite ar fi fost sa introduci in continutul tooltip-ului pe care il pui la titlu variabila descrierii topicului, acel camp care-ti apare sub titlu cand faci un topic, insa in acela nu-ti functioneaza codurile html sau alte coduri. (ar merge numai texte, descrieri)
Topic inchis.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cum fac sa imi apara asa la fiecare topic ?
» la fiecare topic imi apare o linie in stanga .
» Imi apare acelasi topic la fiecare subforum
» Cred ca la fiecare topic de la probleme sa faceti un tutorial.
» Cum pun imagine la fiecare Forum :|
» la fiecare topic imi apare o linie in stanga .
» Imi apare acelasi topic la fiecare subforum
» Cred ca la fiecare topic de la probleme sa faceti un tutorial.
» Cum pun imagine la fiecare Forum :|
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum