imagine la fiecare topic
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
imagine la fiecare topic
Salut....am intrebat pe cineva si mi-a spus ca este posibil....am citit pe internet si degeaba..
deci...ce vreau eu mai exact sa fac....sunt pe anumite site-uri(pe multe trackere) ceva cu slide...nu stiu mai exact cum sa spun...adic atunci cand pui mouse-ul pe titlul topicului iti apare o imagine....si aceasta se tine dupa cursor atata timp cat tu il ai pe titlul topicului
am facut niste poze sa intelegeti mai bine
sper ca v-ati dat seama ce am vrut sa zic
Multumesc:)
deci...ce vreau eu mai exact sa fac....sunt pe anumite site-uri(pe multe trackere) ceva cu slide...nu stiu mai exact cum sa spun...adic atunci cand pui mouse-ul pe titlul topicului iti apare o imagine....si aceasta se tine dupa cursor atata timp cat tu il ai pe titlul topicului
am facut niste poze sa intelegeti mai bine
sper ca v-ati dat seama ce am vrut sa zic
Multumesc:)
Re: imagine la fiecare topic
nu e forum gratuit...dar se poate rezolva cu niste scripturi ceva....niste modificari in template-uri.......dar ma bate grav......
daca ma ajuta cineva am sa ii fac reclama 1 an la ce vrea el! :D
mi-ar da foarte bine pe forumul meu acest script....pentru ca este un forum pentru jocuri....si s-ar prezenta mai bine jocurile asa
daca ma ajuta cineva am sa ii fac reclama 1 an la ce vrea el! :D
mi-ar da foarte bine pe forumul meu acest script....pentru ca este un forum pentru jocuri....si s-ar prezenta mai bine jocurile asa
Tu vrei ca atunci cand pui sageata pe un topic sa iti apara o imagine ? este destul de greu insa nu o sa primesti raspuns de la cei de aici in veci !
Vizitato- Vizitator
Sigur?este destul de greu insa nu o sa primesti raspuns de la cei de aici in veci
Ti-am mai spus-o, nu se poate asa ceva.
Singura solutie ca la fiecare topic sa apara imagini diferite ar fi fost sa introduci in continutul tooltip-ului pe care il pui la titlu variabila descrierii topicului, acel camp care-ti apare sub titlu cand faci un topic, insa in acela nu-ti functioneaza codurile html sau alte coduri. (ar merge numai texte, descrieri)
Vizitato- Vizitator
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex5/stickytooltip.htm !! Aici este raspunsul, daca "va bate grav si engleza"(la ce forum aveti, nu mi-ar fi de mirare sa nu va bata si romana la tutoriale), bun lasand asta de-oparte, daca HABAR N-AI ENGLEZA nu poti realiza acel tutorial, deoarece doar pe dynamicdrive este oferit, acolo este ceea ce cauti.Insa ai putea daca chiar intelegi engleza, dar nu pricepi ceva, sa intrebi aici(ma refer sa nu intelegi unde sa adaugi).
Vizitato- Vizitator
Nu e Fg ala e scenefz deci nu poti
șopârla a scris:http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex5/stickytooltip.htm !! Aici este raspunsul, daca "va bate grav si engleza"(la ce forum aveti, nu mi-ar fi de mirare sa nu va bata si romana la tutoriale), bun lasand asta de-oparte, daca HABAR N-AI ENGLEZA nu poti realiza acel tutorial, deoarece doar pe dynamicdrive este oferit, acolo este ceea ce cauti.Insa ai putea daca chiar intelegi engleza, dar nu pricepi ceva, sa intrebi aici(ma refer sa nu intelegi unde sa adaugi).
Raspunsul tau a fost oferit si pe alte forumuri si nu a reusit nimeni
Vizitato- Vizitator
Dupa ce am citit tutorialul, am ajuns la concluzia ca nu este posibil pe forumgratuit - cel putin nu pentru topicuri. Sopirla, vreti sa spuneti ca am reusi sa introducem acel cod HTML creat de noi in template? Ca nu vad unde altundeva. Eventual cu ajutorul iframe in descrierea forumurilor, in nici un caz la topicuri.
"Sopirla, vreti sa spuneti ca am reusi sa introducem acel cod HTML creat de noi in template? Ca nu vad unde altundeva. Eventual cu ajutorul iframe in descrierea forumurilor, in nici un caz la topicuri.", n-am prea inteleg partea asta, puteti sa explicati?
Vizitato- Vizitator
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cum fac sa imi apara asa la fiecare topic ?
» la fiecare topic imi apare o linie in stanga .
» Imi apare acelasi topic la fiecare subforum
» Cred ca la fiecare topic de la probleme sa faceti un tutorial.
» Cum pun imagine la fiecare Forum :|
» la fiecare topic imi apare o linie in stanga .
» Imi apare acelasi topic la fiecare subforum
» Cred ca la fiecare topic de la probleme sa faceti un tutorial.
» Cum pun imagine la fiecare Forum :|
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum