Un mic chat
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Sunteţi de acord?
Un mic chat
Rezumarea primului mesaj :
Mă uitam printre propuneri şi mi-a venit o idee. Nu ştiu cât de utilă şi bună e,dar vreau să v-o zic. Să fie un mic chat in dreapta jos, tot timpul să te urmărească.Ştiu că pentru asta s-a făcut mesageria doar că aşa e mult mai repede şi poţi vedea şi cine e online .
Bineînţes, trebuie să ai prieteni cu care să chat-uieşti. Mesageria nu s-a creat în totalitate pentru chat, s-a creat ca să ai cum să vorbeşti cu alţi membrii ai forumului . Ei bine, cu mesageria poţi trimite mesage unui grup,etc. Cu chatul , doar să vorbeşti. Într-un colţişor mic al ecranului, arătându-ţi prietenii online cu care să vorbeşti. maxim 50 de caractere pe mesaj sau..mă rog.
Adică eu una m-am săturat să vorbesc prin mesaje şi să nici nu ştiu când îmi răspund membrii respectivi, decât o căsuţă minusculă cu
NaX is typing...
un mic exemplu aici :
S-ar putea să ziceţi ceva de chatbox.
Ştiu că este ca să vorbeşti acolo şi mulţi dintre voi veţi spune că avem chatbox-ul. Ei bine, acest chat arată mult mai bine şi de exemplu dacă vrei să navighezi şi să-i scrii un mesaj prietenului tău se poate mult mai uşor .
Mă uitam printre propuneri şi mi-a venit o idee. Nu ştiu cât de utilă şi bună e,dar vreau să v-o zic. Să fie un mic chat in dreapta jos, tot timpul să te urmărească.Ştiu că pentru asta s-a făcut mesageria doar că aşa e mult mai repede şi poţi vedea şi cine e online .
Bineînţes, trebuie să ai prieteni cu care să chat-uieşti. Mesageria nu s-a creat în totalitate pentru chat, s-a creat ca să ai cum să vorbeşti cu alţi membrii ai forumului . Ei bine, cu mesageria poţi trimite mesage unui grup,etc. Cu chatul , doar să vorbeşti. Într-un colţişor mic al ecranului, arătându-ţi prietenii online cu care să vorbeşti. maxim 50 de caractere pe mesaj sau..mă rog.
Adică eu una m-am săturat să vorbesc prin mesaje şi să nici nu ştiu când îmi răspund membrii respectivi, decât o căsuţă minusculă cu
NaX is typing...
un mic exemplu aici :
S-ar putea să ziceţi ceva de chatbox.
Ştiu că este ca să vorbeşti acolo şi mulţi dintre voi veţi spune că avem chatbox-ul. Ei bine, acest chat arată mult mai bine şi de exemplu dacă vrei să navighezi şi să-i scrii un mesaj prietenului tău se poate mult mai uşor .
Ultima editare efectuata de catre maddu in Sam Feb 05, 2011 11:32 pm, editata de 2 ori
Re: Un mic chat
akmx.co.nr, ati primit warn pentru spam. Postarea linkurilor externe este permisa doar cu acordul unui membru al staff-ului.
Forumgratuit nu este o retea de socializare. Chat exista, asa ca votez nu
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Votez nu. Cum a spus si Zack, forumgratuit nu este o retea de socializare.
Vizitato- Vizitator
Nu inteleg rosul, daca e forum e forum, nu doar chat, sau cum a zis Zack., forumul nu este o retea de socializare.
Coddy- Membru activ
Varsta : 74
Localizare : ...
Data înscrierii : 07/01/2012
Mulțumiri : 0
Salutare,
Am votat nu. Dacă doreşti să se implementeze un astfel de chat pe forumul tău, poţi să faci asta şi singur cu ajutorul a multor coduri de astfel de gen.
Am votat nu. Dacă doreşti să se implementeze un astfel de chat pe forumul tău, poţi să faci asta şi singur cu ajutorul a multor coduri de astfel de gen.
Sunt de acord cu tine, plus ca adminul poate activa acel chat din panou sau adauga unul prin widgeturi.Forumgratuit nu este o retea de socializare. Chat exista, asa ca votez nu
Votez 'Nu'.
Sugestie mai veche de 1 an => inchisa si arhivata.
Puteti realiza un panou de acces rapid la chatbox folosind acest tutorial
https://help.forumgratuit.ro/t41509-crearea-unui-panou-pentru-chatbox
In plus, puteti folosi acest tutorial pentru ca membrii sa nu mai fie deconectati la un anume interval de timp:
https://help.forumgratuit.ro/t40934-conectare-permanenta-la-chat
Sugestia se poate considera implementata.
https://help.forumgratuit.ro/t41509-crearea-unui-panou-pentru-chatbox
In plus, puteti folosi acest tutorial pentru ca membrii sa nu mai fie deconectati la un anume interval de timp:
https://help.forumgratuit.ro/t40934-conectare-permanenta-la-chat
Sugestia se poate considera implementata.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum