Un mic chat
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Sunteţi de acord?
Un mic chat
Mă uitam printre propuneri şi mi-a venit o idee. Nu ştiu cât de utilă şi bună e,dar vreau să v-o zic. Să fie un mic chat in dreapta jos, tot timpul să te urmărească.Ştiu că pentru asta s-a făcut mesageria doar că aşa e mult mai repede şi poţi vedea şi cine e online .
Bineînţes, trebuie să ai prieteni cu care să chat-uieşti. Mesageria nu s-a creat în totalitate pentru chat, s-a creat ca să ai cum să vorbeşti cu alţi membrii ai forumului . Ei bine, cu mesageria poţi trimite mesage unui grup,etc. Cu chatul , doar să vorbeşti. Într-un colţişor mic al ecranului, arătându-ţi prietenii online cu care să vorbeşti. maxim 50 de caractere pe mesaj sau..mă rog.
Adică eu una m-am săturat să vorbesc prin mesaje şi să nici nu ştiu când îmi răspund membrii respectivi, decât o căsuţă minusculă cu
NaX is typing...
un mic exemplu aici :
S-ar putea să ziceţi ceva de chatbox.
Ştiu că este ca să vorbeşti acolo şi mulţi dintre voi veţi spune că avem chatbox-ul. Ei bine, acest chat arată mult mai bine şi de exemplu dacă vrei să navighezi şi să-i scrii un mesaj prietenului tău se poate mult mai uşor .
Bineînţes, trebuie să ai prieteni cu care să chat-uieşti. Mesageria nu s-a creat în totalitate pentru chat, s-a creat ca să ai cum să vorbeşti cu alţi membrii ai forumului . Ei bine, cu mesageria poţi trimite mesage unui grup,etc. Cu chatul , doar să vorbeşti. Într-un colţişor mic al ecranului, arătându-ţi prietenii online cu care să vorbeşti. maxim 50 de caractere pe mesaj sau..mă rog.
Adică eu una m-am săturat să vorbesc prin mesaje şi să nici nu ştiu când îmi răspund membrii respectivi, decât o căsuţă minusculă cu
NaX is typing...
un mic exemplu aici :
S-ar putea să ziceţi ceva de chatbox.
Ştiu că este ca să vorbeşti acolo şi mulţi dintre voi veţi spune că avem chatbox-ul. Ei bine, acest chat arată mult mai bine şi de exemplu dacă vrei să navighezi şi să-i scrii un mesaj prietenului tău se poate mult mai uşor .
Ultima editare efectuata de catre maddu in Sam Feb 05, 2011 11:32 pm, editata de 2 ori
Re: Un mic chat
Foarte buna idee daca ai chef sa vorbesti iar chatboxul posibil sa nu fie activat..si e mult mai bine !
Deci o idee buna..
Deci o idee buna..
Hiu. Am reeditat cu chatbox-ul şi acum propunerea mea este mai clară. Şi să fie pe placul tuturor ; cu teme diferite care să se potrivească cu forumul...
Nu sunt de acord.Cei ce vor un altfel de chat pot sa-si faca unul intr-un widget si sunt pe net o multime de hosting-uri pentru un astfel de chat si numai trebuie sa pui codul in widget.
Eu,de exemplu,folosesc chatul de baza din partea de jos a forumului.
Eu,de exemplu,folosesc chatul de baza din partea de jos a forumului.
Acela se numeşte chatbox. Da, dar dacă nu vrei să ai widgeturi? Pur şi simplu un chat. Să nu se deformez dimensiunea forumului doar ptr. un chat.
Dar se poate lua codul pur si simple.
Marionette- Membru activ
Varsta : 26
Data înscrierii : 25/12/2010
Mulțumiri : 3
Maddu, va rog sa va editati mesajul - ati permis variante multiple de raspuns, acest lucru nu este permis de regulamentul sectiunii. Multumesc!
Păi nu îmi mai arată cum îmi arăta prima data. Nu știu ce are. V-aș ruga să modificați dvs.
Mda... Buna ideea , dar daca cauti pe Google:
link sters
Exact ce zici tu! (aproape exact...)
Aici vorbesti cu oameni , dar si guesti (vizitatori)!
Arata ca facebook , doar ca in loc de albastru este negru.
link sters
Exact ce zici tu! (aproape exact...)
Aici vorbesti cu oameni , dar si guesti (vizitatori)!
Arata ca facebook , doar ca in loc de albastru este negru.
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum