Forum sters / avertizare de stergere a forumului - de ce?
Pagina 13 din 14 • Distribuiţi
Pagina 13 din 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Forum sters / avertizare de stergere a forumului - de ce?
Rezumarea primului mesaj :
Am forumul in profil rog un admin de aici sa ma ajute , am citit toate normele dar nu stiu ce e ilegal pe forumul meu ... pls ajutati-ma si spunetimi ce trebuie sa scot
Am forumul in profil rog un admin de aici sa ma ajute , am citit toate normele dar nu stiu ce e ilegal pe forumul meu ... pls ajutati-ma si spunetimi ce trebuie sa scot
Re: Forum sters / avertizare de stergere a forumului - de ce?
Nu intelegeti ca nu conteaza modul de upload? Faptul in sine este ilegal. Nu aveti voie sa distribuiti gratuit in cadrul forumului software, filme, jocuri si altele care in mod normal costa bani.
Ina am sters toate torentele care leam gasit pe forum ce fac sa nu imi mai apara avertismentu ala in panou ! https://i.imgur.com/BL0j9.png
pasarika_xDD, avertizmentul se va şterge automat(sau îl puteţi şterge şi dvs.) după ce aţi eliminat acele link-uri. Poate să dureze mai mult.
Chiar daca ai sters tot continutul ilegal, acest mesaj se va afla acolo pana cand va expira termenul limita. Cand cronometrul va fi la 0, atunci vei afla daca mai este ceva ilegal pe forumul tau: daca va fi sters inseamna ca mai aveai ceva ce ai sarit din greseala, daca nu va fi sters inseamna ca ai scapat
Keir a scris:pasarika_xDD, avertizmentul se va şterge automat(sau îl puteţi şterge şi dvs.) după ce aţi eliminat acele link-uri. Poate să dureze mai mult.
Keir, nu ai inteles bine, el a primit un avertisment de la forumgratuit, va trebui sa astepta pana se va termina timpul si apoi sa fie verificat si deaba apoi va afla daca a eliminat tot.
Pagnel- Membru Forumgratuit
Localizare : Ramnicu Valcea
Data înscrierii : 08/11/2011
Mulțumiri : 0
Ma mai poate ajuta cineva am sters tot ce inseamna download jocuri !
ce ar mai trebuie sa sterg ? https://i.imgur.com/JJW1V.png
ce ar mai trebuie sa sterg ? https://i.imgur.com/JJW1V.png
Vad ca aiti lasat sectiunea, de ce nu o stergeti cu totul?
N-am timp sa ma uit cu atentie, aveti pe undeva download de pe megaupload/rapidhsare sau altele asemenea?
N-am timp sa ma uit cu atentie, aveti pe undeva download de pe megaupload/rapidhsare sau altele asemenea?
Am dar nu is jocuri is plugin-uri,Addons-uri ..., de la Counter-Strike , Resurse photshop ! dar de downloadat Counter-Strike am sters toate subiectele !
Na ma mai poate ajuta cineva ca in 7H imi expira avertismentul shi poate mil sterg !
Încercaţi să ştergeţi orice sursă de download direct, indiferent de ce se poate descarca de pe ea.
Keir , Daca sterg tot ce este download se duce forumul de rapa shi nu vreau asta !
Atepti pana atunci si daca nu se sterge e bine, daca nu...
Pagina 13 din 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Subiecte similare
» Stergere tabel din indexul forumului
» Salvare Forumului sters
» Stergere forum
» Stergere forum
» Stergere forum
» Salvare Forumului sters
» Stergere forum
» Stergere forum
» Stergere forum
Pagina 13 din 14