Forum sters / avertizare de stergere a forumului - de ce?
Pagina 12 din 14 • Distribuiţi
Pagina 12 din 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Forum sters / avertizare de stergere a forumului - de ce?
Rezumarea primului mesaj :
Am forumul in profil rog un admin de aici sa ma ajute , am citit toate normele dar nu stiu ce e ilegal pe forumul meu ... pls ajutati-ma si spunetimi ce trebuie sa scot
Am forumul in profil rog un admin de aici sa ma ajute , am citit toate normele dar nu stiu ce e ilegal pe forumul meu ... pls ajutati-ma si spunetimi ce trebuie sa scot
Re: Forum sters / avertizare de stergere a forumului - de ce?
Postarile duble sint permise la un interval de 24 de ore. Multumesc pentru intelegere!
Doar dumneavoastra puteti sti ce aveti luat fara acordul proprietarilor de drept.
Doar dumneavoastra puteti sti ce aveti luat fara acordul proprietarilor de drept.
Mai mult nu avem ce sa facem pentru dumneavoastra.Ina a scris:Forumul dumneavoastra va fi verificat din nou la expirarea termenului pe care il aveti in PA si daca ati eliminat tot, anuntul va dispare pur si simplu. Daca nu, forumul dumneavoastra va fi sters.
pai am sters totul cam tot ce am luat si va rog frumos dupa ce se termina termenul sa ma anuntati daca e sa sterg ceva nu as vrea sa imi stergeti forumul o sa sterg ce o sa imi ziceti si poate o rezolvam .....
si edit: eu nu cred ca eu iau ceva fara sa pun sursa si autorul.
si edit: eu nu cred ca eu iau ceva fara sa pun sursa si autorul.
Nu avem cum sa va anuntam pentru ca verificarea o fac tehnicienii. Ati verificat si imaginile temei, absolut tot, da? In acest caz puteti fi linistit.
tema este facuta de o designerita... in afara de acasa index si acela nu mai gasesc imaginea cu ele....
Salut acesta este forumu meu Design World am priimit de la onliguardian sters dar nu stiu dc ca nam mai postat pe el sau nushh... ma puteti ajuta va rog din suflet design-world.forumhit.ro va rog raman dator
k1dutz a scris:Salut acesta este forumu meu Design World am priimit de la onliguardian sters dar nu stiu dc ca nam mai postat pe el sau nushh... ma puteti ajuta va rog din suflet design-world.forumhit.ro va rog raman dator
Dupa ce ca tia sters forumu mai incerci sal faci inapoi ca sa plagiezi din nou dvs? nu va ie rusine?
k1dutz a scris:Salut acesta este forumu meu Design World am priimit de la onliguardian sters dar nu stiu dc ca nam mai postat pe el sau nushh... ma puteti ajuta va rog din suflet design-world.forumhit.ro va rog raman dator
Forumul incalca conditiile generale de utilizare...
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Mulțumiri : 0
am primit un mesaj in panou cum ca in 26/01/2012 imi sterg forumul daca nu remediez nush ce problema !
eu nu stiu ce regula am incalcat cine ma poate ajuta : acesta este forumul ( http://www.cs-terminator.com/forum )
raman dator la cei care ma pot ajuta !
eu nu stiu ce regula am incalcat cine ma poate ajuta : acesta este forumul ( http://www.cs-terminator.com/forum )
raman dator la cei care ma pot ajuta !
Aveti o intreaga categorie Download jocuri. Numai aici http://www.cs-terminator.com/f72-jocuri-pc sint o gramada de descaracari de torrente - aceasta reprezinta pirataj -> incalca in mod flagrant Conditiile Generale.
Trebuie sa stergeti tot ce aveti de acest gen. Nu va ginditi ca daca le ascundeti vizitatorilor ati scapat, tehnicienii acceseaza direct baza de date
Trebuie sa stergeti tot ce aveti de acest gen. Nu va ginditi ca daca le ascundeti vizitatorilor ati scapat, tehnicienii acceseaza direct baza de date
Ina iti multumesc o sa le sterg toate ! dar daca le descarc la mine in pc shi dupa le uploadez doar jocu fara torrent pe alt sit mai am probleme ??
Pai nu este tot pirataj?
Pai daca le descarc la mine in pc shi dupa daca le uploadez dar nu uploadez torrentul. Uploadez doar jocul fara torrent mai am probleme dupa ??
Pagina 12 din 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Subiecte similare
» Stergere tabel din indexul forumului
» Salvare Forumului sters
» Stergere forum
» Stergere forum
» Stergere forum
» Salvare Forumului sters
» Stergere forum
» Stergere forum
» Stergere forum
Pagina 12 din 14