Concurs nou cu ocazia Craciunului
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Despre Forumgratuit :: :: Actualizari si facilitati noi
Pagina 2 din 8 • Distribuiţi
Pagina 2 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Concurs nou cu ocazia Craciunului
Rezumarea primului mesaj :
Concurs pentru teme |
Salutare tuturor Echipa ForumgratuitDupa cum stiti cu totii ne apropiem de Sfanta sarbatoare a Craciunului si cu aceasta ocazie ne-am gandit sa organizam un concurs Forumgratuit va ofera un concurs cu premii in credite pentru crearea de teme cu ocazia Craciunului *** Cum participati la concurs ? *** Creati o tema pentru Craciun si adaugati-o pe Hitskin Dupa ce o uplodati pe Hitskin, va rugam sa postati link-ul de pe Hitskin catre tema dumneavoastra in acest topic! Aveti timp pana pe 9 Ianuarie 2011 sa uplodati teme pe Hitskin pentru acest concurs. Dupa aceasta data, membrii din staff vor alege castigatorii. Castigatorii vor fi anuntati pana pe 16 Ianuarie 2011. Ca tot veni vorba de premii iata ce avem pentru castigatori :
₪ Locul II : 2.000 credite ₪ Locul III : 1.500 credite
Mult noroc tuturor |
Luky- Membru onorific
Varsta : 35
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
Re: Concurs nou cu ocazia Craciunului
va urez multa bafta tuturor :-*
Salut putem face 2 o tema si impartim premiu pe din 2 ?
Vizitato- Vizitator
Premiile sunt individuale. Nu avem de unde sti cine sunt cu adevarat autorii daca sunt mai multi. Temele se incarca pe un singur cont pe Hitskin.com, cu aceeasi adresa de email ca aici.Razvy3 a scris:Salut putem face 2 o tema si impartim premiu pe din 2 ?
Da am inteles asta , dar daca eu cer sa se trimita jumate catre un forum si jumate catre un forum ar fi vreo problema ?
Vizitato- Vizitator
http://ro.hitskin.com/cautare-tema/html-design-theme-166180.htm
La aceasta tema am lucrat 2 ore Sper sa iau macar locul 2. :X Multumesc anticipat .
link editat
La aceasta tema am lucrat 2 ore Sper sa iau macar locul 2. :X Multumesc anticipat .
link editat
Tema ta contine imagini de pe o tema de pe phpbb3styles, trebuie sa fie facuta de la A la Z (adica de la 0)
Vizitato- Vizitator
Wisdom a scris:
Tema ta contine imagini de pe o tema de pe phpbb3styles, trebuie sa fie facuta de la A la Z (adica de la 0)
pai imaginile sunt culese ( nu toate , spre exemplu imaginea de a who is online este facuta de mine, si multe altele ), dar sunt imbinate de mine ... mai sunt si cateva scripturi in html , dar vad ca hitskin le-a sters
Ai citit ce am mai scris ??
Vizitato- Vizitator
Va rog sa tineti cont de mesajele de moderare. Chiar nu cititi ce s-a scris in topic inaintea voastra? Postati linkurile corect!
MIG* new name, tema ta arata exact asa cum spui: facuta in 2 ore Cel putin nu e despre CS.
MIG* new name, tema ta arata exact asa cum spui: facuta in 2 ore Cel putin nu e despre CS.
Pagina 2 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Subiecte similare
» Domenii noi disponibile cu ocazia cupei mondiale!
» Creează o temă cu ocazia sarbătorilor de Crăciun
» din: Creează o temă cu ocazia sarbătorilor de Crăciun
» Decorati-va forumul cu ocazia Sfantului Valentin si a Dragobetelui
» Creează o temă cu ocazia sarbătorilor de Crăciun
» Decorati-va forumul cu ocazia Sfantului Valentin si a Dragobetelui
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Despre Forumgratuit :: :: Actualizari si facilitati noi
Pagina 2 din 8
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum