Bara translator
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Bara translator
Rezumarea primului mesaj :
Cum pot sa pun si eu o bara de translator care sa traduca tot forumu????sau sa apara in tot forumu sus intr-un colt??
Cum pot sa pun si eu o bara de translator care sa traduca tot forumu????sau sa apara in tot forumu sus intr-un colt??
Ultima editare efectuata de catre otiy in Vin Dec 10, 2010 11:04 am, editata de 1 ori
Re: Bara translator
PA/Afisare/Template-uri/General/
Click pe din dreapta lui overall_footer, adaugati codul inainte sau dupa celelalte care sunt acolo deja si click pe inregistrare.
Veti fi dusi inapoi la General, pentru a finaliza, dati click pe tot din dreapta lui overall_footer
Click pe din dreapta lui overall_footer, adaugati codul inainte sau dupa celelalte care sunt acolo deja si click pe inregistrare.
Veti fi dusi inapoi la General, pentru a finaliza, dati click pe tot din dreapta lui overall_footer
Vizitato- Vizitator
Re: Bara translator
otiy, bold-ul si culorile sunt rezervate pentru moderare.
Cu placere.
=> Inchis
Cu placere.
=> Inchis
Vizitato- Vizitator
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Bara translator
» Cum scad distanta dintre logo cu bara de meniu, si bara de meniu cu inceputul forumului ?
» Cerere script pentru translator google.
» Cum pot face bara posthead la nivel cu bara verticala
» Cum sterg bara statistici si bara chatbox [phpBB3]
» Cum scad distanta dintre logo cu bara de meniu, si bara de meniu cu inceputul forumului ?
» Cerere script pentru translator google.
» Cum pot face bara posthead la nivel cu bara verticala
» Cum sterg bara statistici si bara chatbox [phpBB3]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum