Cerere script pentru translator google.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cerere script pentru translator google.
Va rog ajutati-ma cu un script pentru goolgle translator...am nevoie pentru membri care nu stiu limba germana si engleza. Va multumesc....exista si membri care statu prost cu limbile
Re: Cerere script pentru translator google.
intra pe google.ro, mergi sus la meniu si dai click pe traducere apoi in partea stanga dai click pe Instrumente şi resurse, si ai acolo script
Vizitato- Vizitator
Hem...Nu asa ceva vroiam...stiu ca cei de la blogger au un widget in care sa scri traducerea si sa traduci cum vrei nu sa traduci toata pagina... Se poate asa ceva?
QRAN , nu cred ca exista dar mai incearca sa cauti noi o sa te ajutam !QRAN a scris:Hem...Nu asa ceva vroiam...stiu ca cei de la blogger au un widget in care sa scri traducerea si sa traduci cum vrei nu sa traduci toata pagina... Se poate asa ceva?
Merci...dar nu sti daca nu merge wigetul de la blogger si pe forumgratuit pentru sa nu il caut aiurea...?"
Cred ca s-ar putea sa mearga dar s-ar vedea urat !QRAN a scris:Merci...dar nu sti daca nu merge wigetul de la blogger si pe forumgratuit pentru sa nu il caut aiurea...?"
Bun...dar si asta se vede foarte urat...sau daca exista un script pentru ceva de genu
- Cod:
<div id="google_translate_element"></div><script>
function googleTranslateElementInit() {
new google.translate.TranslateElement({
pageLanguage: 'lt',
multilanguagePage: true,
layout: google.translate.TranslateElement.InlineLayout.SIMPLE
}, 'google_translate_element');
}
</script><script src="//translate.google.com/translate_a/element.js?cb=googleTranslateElementInit"></script>
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» script translator texte
» Script facebook google youtube
» problema script ninsoare nu apare pe browsherul firefox si google chrome !
» Script care împiedică utilzatorii de pe Google Chrome să scrie pe forum
» Cerere Facebook,Google.Youtube...
» Script facebook google youtube
» problema script ninsoare nu apare pe browsherul firefox si google chrome !
» Script care împiedică utilzatorii de pe Google Chrome să scrie pe forum
» Cerere Facebook,Google.Youtube...
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum