Cum pot modifica culoarea link-urilor si a categoriilor din foaia de stil CSS?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 3 din 3 • Distribuiţi
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Cum pot modifica culoarea link-urilor si a categoriilor din foaia de stil CSS?
Rezumarea primului mesaj :
Buna ziua. Tema forumului este Invision si este dezactivat CSS-ul de baza al forumului. Cum pot modifica din foaia de stil CSS culoarea acelor denumiri (in poza: Role playing game, subiecte) si a link-ului evidentiat in imagine? Nu stiu daca este nevoie sa fac un alt topic, dar voi intreba tot aici: cum pot elimina acel "minus" din poza?
Multumesc!
Buna ziua. Tema forumului este Invision si este dezactivat CSS-ul de baza al forumului. Cum pot modifica din foaia de stil CSS culoarea acelor denumiri (in poza: Role playing game, subiecte) si a link-ului evidentiat in imagine? Nu stiu daca este nevoie sa fac un alt topic, dar voi intreba tot aici: cum pot elimina acel "minus" din poza?
Multumesc!
Re: Cum pot modifica culoarea link-urilor si a categoriilor din foaia de stil CSS?
Topic rezolvat=>inchis
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Culoarea link-urilor categoriei
» Culoarea utilizatorilor sa nu fie acceasi cu a link-urilor [R]
» am bagat un cod in foaia de stil css si mia marit linia care subliniaza cuvintele din meniu
» Problema cu foaia de stil css
» Cum pot modifica structura categoriilor?
» Culoarea utilizatorilor sa nu fie acceasi cu a link-urilor [R]
» am bagat un cod in foaia de stil css si mia marit linia care subliniaza cuvintele din meniu
» Problema cu foaia de stil css
» Cum pot modifica structura categoriilor?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum