header /titlu forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
header /titlu forum
Rezumarea primului mesaj :
deci vreau sa scot titlul forumului (dar sa mai fie la titlul paginiii)
si sa pun un header cum e pe acest forum
(headerul e facut de mn,nul vreau pe acesta ci "ca" acesta )
deci vreau sa scot titlul forumului (dar sa mai fie la titlul paginiii)
si sa pun un header cum e pe acest forum
(headerul e facut de mn,nul vreau pe acesta ci "ca" acesta )
Re: header /titlu forum
pa->afisare (imagini si culori)->administrare imagini (mod avansat) -> si la (Logo-ul forumului ) apesi trimite imagine , si acolo la (Redimensioneaza imaginea) pui DA si a-ti va aparea ceva si pui dimensiunile acolo
am rezolvat cu dimensiunile dar este un pic cam deplasat (
https://2img.net/r/ihimizer/img293/6756/77521866kn6.jpg
folosind un utilitar dedicat prelucrarii img, poti mari sau micsora o imgine cum doresti tu.
dar asta este o alta problema, nu oferim tutoriale pentru asa ceva.
folosind google si scriind un nume corect, vei gasi si o aplicatie si un utilitar pentru asa ceva.
o zi buna.
eU-aLeX, in cel mai bun caz, poti spune : inchideti va rog acest topic, nicidecum topic closed sau inchis.
iar inchiderea unui topic este de obicei ceruta de cel ce l-a deschis pentru o problema si a rezolvat-o.
pe viitor cauta si nu mai folosi acest mod de exprimare, el este folosit de administrator ( ii ) si moderator ( ii ) forumului. si doar de ei.
EDIT
835 x 158 pixeli are bannerul de dedesupt.
fa-l si tu pe cel care l-ai pus la aceleasi dimensiuni, sau chiar cu citiva pixeli mai mare ca lungime si inaltime
dar asta este o alta problema, nu oferim tutoriale pentru asa ceva.
folosind google si scriind un nume corect, vei gasi si o aplicatie si un utilitar pentru asa ceva.
o zi buna.
eU-aLeX, in cel mai bun caz, poti spune : inchideti va rog acest topic, nicidecum topic closed sau inchis.
iar inchiderea unui topic este de obicei ceruta de cel ce l-a deschis pentru o problema si a rezolvat-o.
pe viitor cauta si nu mai folosi acest mod de exprimare, el este folosit de administrator ( ii ) si moderator ( ii ) forumului. si doar de ei.
EDIT
835 x 158 pixeli are bannerul de dedesupt.
fa-l si tu pe cel care l-ai pus la aceleasi dimensiuni, sau chiar cu citiva pixeli mai mare ca lungime si inaltime
Ultima editare efectuata de catre 1960 in Vin Iun 20, 2008 12:41 pm, editata de 2 ori
Vizitato- Vizitator
pentru a scoate culoarea din spatele bannerului
pa->afisare (imagini si culori) -> culori -> ( a 2 casuta gasesti) ( Culoarea de fundal a antetului ) si stergi codul din casuta si dai inregistrare
pa->afisare (imagini si culori) -> culori -> ( a 2 casuta gasesti) ( Culoarea de fundal a antetului ) si stergi codul din casuta si dai inregistrare
Statea deplasat din cauza culorii din spate,postul lui alex va este util.
Vizitato- Vizitator
O completare a postului lui alex: sau bifezi mascheaza.
Edit: imi pare rau, acum am vazut ca ai zis "culoare", vroiam sa sterg mesajul dar se pare ca nu mai pot Rog un moderator sa o faca in locul meu..
Edit: imi pare rau, acum am vazut ca ai zis "culoare", vroiam sa sterg mesajul dar se pare ca nu mai pot Rog un moderator sa o faca in locul meu..
Ultima editare efectuata de catre PoIsson in Vin Iun 20, 2008 12:47 pm, editata de 1 ori
PoIsson a scris:O completare a postului lui alex: sau bifezi mascheaza.
e culoare nu poti da marcheaza
mersi eu alex si toti care ati postat in acest topic cu folos
acum daca nu te superi poti da close ...
acum daca nu te superi poti da close ...
Din moment ce acest topic pare a fi rezolvat îl voi închide si îl voi marca ca rezolvat
Luky- Membru onorific
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Titlu forum
» Problema titlu forum
» Forum Gratuit la titlu
» Schimbare titlu forum
» Modificare titlu forum
» Problema titlu forum
» Forum Gratuit la titlu
» Schimbare titlu forum
» Modificare titlu forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum