header /titlu forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
header /titlu forum
deci vreau sa scot titlul forumului (dar sa mai fie la titlul paginiii)
si sa pun un header cum e pe acest forum
(headerul e facut de mn,nul vreau pe acesta ci "ca" acesta )
si sa pun un header cum e pe acest forum
(headerul e facut de mn,nul vreau pe acesta ci "ca" acesta )
Re: header /titlu forum
Daca e cel ca regulamentul intra in : Panou de admin => Afisare => Pagina de start => Generalitati => "Mesaj pe pagina de start" => La continutul mesajului este HTML si acolo poti pune !!!
Ultima editare efectuata de catre PuN1ShEr^ in Vin Iun 20, 2008 9:44 am, editata de 1 ori
deci header inseamna banner
adica acela cu forumul forumurilor ala de sus :-j
si vreau sa scot titlul si descrierea de pe forum dar sa fie in titlul paginii sus
nare treaba cu regulamentul
EDIT : cred ca ai auzit si u de functia edit :-w
se da double post la 24 ore nici na tercut 24 min :-j
si e si off-topic
adica acela cu forumul forumurilor ala de sus :-j
si vreau sa scot titlul si descrierea de pe forum dar sa fie in titlul paginii sus
nare treaba cu regulamentul
EDIT : cred ca ai auzit si u de functia edit :-w
se da double post la 24 ore nici na tercut 24 min :-j
si e si off-topic
In primul rand stiu ce e header si in al doilea rand intra in : PA => General => Forum => Configurare => Setari Generale .... sau in : PA => Afisare => Pagina de start => Generalitati => Referentiere : metatags => pentru ca si aici este Descriere dar mai multe sunt in : PA => General => Forum => Configurare => Setari Generale
PuN1ShEr^ Vă reamintesc că mesajele duble / triple nu sunt acceptate decât dacă a trecut o perioadă de 24 de ore de la ultimul mesaj, Daca vreti sa faceti o completare in ultimul post, folositi functia EDIT.
=> Mustrare
https://help.forumgratuit.ro/administreaza-prezentarea-forumului-f9/header-titlu-forum-t1852.htm#10784
https://help.forumgratuit.ro/administreaza-prezentarea-forumului-f9/header-titlu-forum-t1852.htm#10785
=> Mustrare
https://help.forumgratuit.ro/administreaza-prezentarea-forumului-f9/header-titlu-forum-t1852.htm#10784
https://help.forumgratuit.ro/administreaza-prezentarea-forumului-f9/header-titlu-forum-t1852.htm#10785
Vizitato- Vizitator
pa-> afisare (pagina de start)-> Antet & Navigare si bivezi la (Afisati titlul forumului) NU ;
pa->afisare (imagini si culori)->administrare imagini (mod avansat) -> si la (Logo-ul forumului pui link spre banner
Bafta
pa->afisare (imagini si culori)->administrare imagini (mod avansat) -> si la (Logo-ul forumului pui link spre banner
Bafta
Ultima editare efectuata de catre eU-aLeX in Vin Iun 20, 2008 12:43 pm, editata de 1 ori (Motiv : respectam admini)
eU-aLeX a scris:pa-> afisare (pagina de start)-> Antet & Navigare si bivezi la (Afisati titlul forumului) NU ;
Bafta
Topic Close
Chiar trebuie sa reamintesc ca acele cuvinte sunt pentru moderare.Iar moderarea o face staff-ul,nu userii.
Vizitato- Vizitator
ma mai ajuta cineva
Vi s-a dat raspunsul aici.eU-aLeX a scris:pa-> afisare (pagina de start)-> Antet & Navigare si bivezi la (Afisati titlul forumului) NU ;
Bafta
Topic Close
Vizitato- Vizitator
da dar bannerul meu e mare cam ca asta de aici si nu mil arata tot
Atunci nu puteti face banner-ul mai mic?
Vizitato- Vizitator
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Titlu forum
» Problema titlu forum
» Forum Gratuit la titlu
» Schimbare titlu forum
» Modificare titlu forum
» Problema titlu forum
» Forum Gratuit la titlu
» Schimbare titlu forum
» Modificare titlu forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum